Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy gáz ha a pasim elfelejtet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gáz ha a pasim elfelejtette az 1 éves évfordulónkat?

Figyelt kérdés

Én nemfelejtettem el de ő igen aztán egyszercsak megkérdztem tőle h nemrémlik neki ma milyen nap van...aztmondta nem így én elmondtam neki..aztán bocsánatot kért h neharagudjak stb és én annyira kínosan éreztem magam h úgycsináltam mintha egyáltalán nemzavarna pedig roh@dtul kibuktam csak próbáltam leplezni mert nemakartam vele veszekedni..de nagyon rosszul esett...szerintetek jól tettem h megjátszottam h nemizgat..

ti mittettetek volna?

2009. aug. 1. 12:36
 1/9 anonim válasza:
78%

pjuhh...én jól tökönrúgtam volna am.:D

najó..azért nem...nade...

a nők többsége komolyabb kapcsolatnál mindig számon tartja a fontosabb számokat./hónapforduló.évforduló.akár szülinap is/ egy pasinak legalább a naptárába illene beleirni, ha már elfelejti..nem kell összekapni vele...de azért illene jól megmondani neki hogy az ilyeneket tartsa észben, ha tényleg fontos neki hogy ennyi ideje együtt vagytok és szeretitek egymást. :)

2009. aug. 1. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig ezt csinálom, amit Te :S Elfelejtette a névnapom. Akkor tudta meg, mikor egyik osztálytársam megköszöntött a nap közepén (még azt sem mondhatta volna, hogy reggel volt és azért...:/). A hónapfordulókat is szinte mindig elfelejti :S És erre én, nembaj... Dehogynem baj! :( Dehát nem tudok mit tenni. Max. néha emlékeztetni szoktam néhány nappal előtte, hogy ez meg ez lesz, aztán... Férfiak.. :S:D
2009. aug. 1. 12:53
 3/9 A kérdező kommentje:

hát azthiszem h mostmár hülyén jönne le ha ma letámadnám ezzel tegnap meg aztmondtam h nemzavart...de azthiszem ha még1X elfelejt vmit akkor jól megmondom neki a magamét...

de nagyon szeretem így olyan nehéz neki bármi rosszat is mondani...:S

2009. aug. 1. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki lehet feledékeny. Én például sokszor azt sem követem milyen nap van, pláne nem azt, hogy hányadika. Attól még biztos szeret, csak most nem figyelt oda.
2009. aug. 1. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:

sztem nevessz össze emiatt vele:D majd máskor figyelmesebb lesz talán ha tanult valamit ebből az esetből...

hát ilyenek a férfiak :D a nagyrésze a nőkre marad mindig:D:D

2009. aug. 1. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A fa*sziknak ennyi az eszük. Egy számot sem tudnak megjegyezni. Szerintem ne foglalkozz vele, felejtsd el te is a születésnapját. :-)))

Azt azért megjegyzik, hogy mennyi szex van egy héten, amit én pl. nem jegyzek.

2009. aug. 1. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pasiból van, és nekünk az ilyenek nem annyira maradnak meg. És nem azért mert nem vagy fontos neki, csak egyszerűen a fordulókat nem hiszem, hogy ugyanannyira fontosnak tartjuk.
2009. aug. 1. 16:01
 8/9 A kérdező kommentje:
télleg most h mondjátok azt mindíg tudsja hányszor szeretkeztünk 1 héten XD
2009. aug. 1. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:

A férfiak ilyenek.

Ne várd meg a következőt: MOST beszéld meg vele, hogy írja fel a (nem létező, vegyél egyet neki) naptárába a fontos időpontokat. Ha azt is elfelejti, azért már lehetsz mérges.

2009. aug. 1. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!