Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem féltékeny rám, miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laonda38 kérdése:

A párom nem féltékeny rám, miért?

Figyelt kérdés

oké,rögtön azt a kommentet fogom kapni,hogy,(örülnél ha állandóan betegesen féltékenykedne?

Rendben van,okés, meg is mondta hogy 1005 ig megbizik bennem.

De szerintem valamilyen szinten az is baj,.! he nem!

facebook oldalon,kap az exének,a barátjától,a fotója alá,bókos kommentet,nekem ez nem tetszett,és szépen,meg emlitettem neki,rögtön fellázatt,hogy mi jogon akarom őt valakitól is elszakitani,ez csak komunikáció semmi más,ő szerinte.

nem vagyok betegesen féltékeny,nem is akarok az lenni,de ha annyira jó barát lett,akkor a közös fotónk alá miért nem ir?

(férfi vagyok)

2017. dec. 12. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

Ahogy feljebb is írták, nincs olyan, hogy egészséges meg beteges szintű féltékenység. A féltékenység minden mennyiségben, minden körülmények között rossz és káros. És nem szabad összekeverni a féltéssel, ragaszkodással, aggódással vagy szeretettel.

Ha kétségeid merülnek fel, akkor beszélj a pároddal, nyugodtan, korrekten, építő szándékkal. De ne gyanakodj, ne nyomozgass, ne gyanúsítgass, ne taktikázz, és főleg ne próbálj minden hülyeségben, mint egy fosbok poszt, rejtett jelentéseket találni.

2017. dec. 12. 13:19
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Te tényleg FELNŐTT FÉRFI vagy? Azt hittem, valami 14 éves kislány írta ezt a picsogást. Komolyan ennyit számít ez a rohadt facebook? Kicsit eltévedtetek az éterben. Vissza kéne térni a valóságba, és egymással foglalkozni. A féltékenység meg egyáltalán nem szükséges eleme egy kapcsolatnak. Általában pont az féltékeny, akinek vaj van a fején.
2017. dec. 12. 13:53
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem akarsz betegesen féltékeny lenni, akkor ne legyél az. Sok férfi és nő tartja a kapcsolatot valamilyen szinten az exével, ha nem haragban váltak el. ez semmit nem jelent.
2017. dec. 12. 14:12
 14/15 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező! Én teljesen megértelek.

A többiek nyilván lepontoznak ezért, de sajnos akkor is az a nagy magyar valóság, hogy igen sokan ott flörtölgetnek a fb.-on vadidegenekkel, ráadásul igen sokszor úgy, hogy ott ül nem messze a mit sem sejtő párjuk. Sok félrelépés és válás is ezzel kezdődik. Mert mint látható a magyar statisztikában is, 2-3 éven belül tovább lépnek a nők -sokszor- akkor is ha házasok.

Sajnos az emberek többsége hajlamos összekeverni a féltékenységet az elővigyázatossággal.

Úgy látom, hogy te inkább elővigyázatos vagy.

2017. dec. 13. 10:45
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

#14: te viszont összekevered az okot és az okozatot.

A valódi probléma nem az, hogy sok ember flörtölget mással meg hogy 2-3 évig tartanak a kapcsolatok. Ez a valódi probléma >tünete<, következménye. A valódi probléma az, hogy pocsék a párkapcsolati kultúránk. Az emberek nagy részének fogalma sincs róla, hogy mi az a párkapcsolat, hogy azt hogy kell csinálni, csak a társadalmi elfogadást és a romantikus ideálokat kergetik, aztán két év múlva rájönnek, hogy a szociális környezetük már megszokta, hogy kapcsolatban vannak és ezért megvonja tőlük a biztonságot nyújtó megerősítést, ráadásul észreveszik, hogy ott van mellettük egy ember, akit még csak nem is ismernek.

A bizalmatlanság (amit te elővigyázatosságnak nevezel) még sokkal károsabb, mint a probléma, amire megoldásként javaslod. A párkapcsolati kultúrát kéne javítani, önazonos, érett, felelősségteljes, tudatos embereket nevelni, és akkor magától értetődő dologgá válna a bizalom.

2017. dec. 13. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!