Rettentően féltékeny vagyok a párom volt nejére. Igazából nincs rá okom, mert páromnak közömbös, de a nő teper. Hogy győzzem le ezt a rossz érzést?
Engem úgy is zavar valamiért a férjem volt felesége, hogy előttem 2 éve egyáltalán nem beszéltek és békében váltak el (a lánynak nem kellett már a férjem), gyerekük nincs, nekünk viszont már van babánk.
Olyanba nem mentem volna bele, szerintem neked sem kellett volna, hogy van gyerekük. Kell ahhoz egy lelki alkat, hogy elviselje az ember más nő jelenlétét örökre az életében és a közös gyereket, meg ezt az egészet, amivel ez jár (energia, pénz).
Én ezen nem tudnék túljutni a helyedben, sajnos ilyen tanácsot nem tudok adni. Azért írtam, hogy érezd, nem vagy őrült vagy ilyesmi.:) Természetes, amit érzel, ha nyomul a volt felesége és gyerek is van.
Az ex ferjemmel nincs kozos gyerekunk, baratsagban valtunk el, azok is maradtunk de ez a jelenlegi pafjat roppantul zavarja mikozben nem beszelunk napi szinten, en azota ujra ferjhez mentem es az exemmel nem erdeklodunk egymas irant kizarolag haveri szinten.
A jelenlegi ferjemnek van egy gyereke az elozo hazassagabol megsem zavar az ex felesege, sot nagyon jokat beszelgetek vele. A ferjemnek en vagyok a negyedik felesege ebbol csak egy exel tartja a kapcsolatot akitol a gyerek van. Nekem o a masodik ferjem, ha egymas multjara feltekenykednenk, mar nem lennenk egyutt:-)))
Sztem tedd tul magad azon h elotted is volt elet es fokuszalj a jelenre es a jovore:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!