Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet közös kassza két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet közös kassza két olyan ember között, akiknél a nő 500-at, a férfi pedig 180-at keres? (nettó)

Figyelt kérdés
Hosszú távra terveznek.
2017. dec. 11. 19:31
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
53%
Felfogtam, hogy nem vagy pénztelen, tudom, mennyi a 180, de a gondolkodásmódod ennek ellenére nincs rendben, és ezt nem érted.
2017. dec. 13. 20:20
 42/42 anonim ***** válasza:

Kifejtenéd kérlek, hogy mi is a probléma a gondolkodásommal? Mert eddig egy épkézláb érvet sem tudtál idehányni azon kívül, hogy éhen fogok halni, ami mint leírtam nem így van, mert a segítséget elfogadom, ha szükségem van rá.

Az az igazság, hogy a probléma a te gondolkodásoddal van. Ez egy mondatból is teljes mértékben kijött. "Pénztelenségben a legnagyobb szeretet is megposhad, mert az érzelmek nem lakatnak jól..."

Az első probléma az, hogy te nem egy egyén vagy, hanem egy kapcsolat. Nincs olyan, hogy te, csak a kapcsolat van. Ezt úgy nevezik, hogy kapcsolatfüggőség, és komoly pszichológiai és lelki betegség.

A másik pedig, hogy te az életszínvonalatokban vagy szerelmes, nem a párodba. Jajj száz kezemen se tudom megszámolni hány ilyet láttam már. Tudod mi lesz az ilyen emberekkel? Tengődni fognak egy sz.r kapcsolatban, pusztán mert nem akarják feladni az életszínvonalat, amin élnek. Persze, két fizetésből nyilván könnyebb megélni. Ez főleg a kevesebbet kereső félnek szívás, hiszen inkább megpróbál nem tudomást venni arról, hogy a párja rommá csalja, csak ne kelljen feladni az életszínvonalat. Szánom azt az embert, aki a kényelem miatt marad egy kapcsolatban.

Meg hát ember legyen a talpán az a válóperes ügyvéd, aki kibogozza, hogy mi kit illet, mikor az asszony lábán lévő cipő is közös. Aztán meg lehet évekig pereskedni, hogy na végül is kit illet az a cipő. Vagy ha nem akkor meg szépen eléldegélnek valaki mellett, akihez az anyagiakon kívül már semmi nem köti őket. Az én értelmezésem szerint pont ezt hívják anyagiasságnak. Ha számodra a pénz hiánya megöli a szerelmet, akkor nem tudom hogy van képed érett kapcsolatról papolni. Párommal mindketten voltunk olyan helyzetben, hogy napról napra éltük, de a kapcsolatunkon ez semmit nem változtatott.

Tudod sosem értettem, hogy mi ez a nagy "gold diggerezés" ebben a kategóriában a férfiak részéről, de kezdem érteni. Sajnos ahogy látom gyakoribb jelenség házasoknál, mint pesti cicababáknál. Szomorú, hogy a férfiak szemében az ilyen pénzbe szerelmes nők miatt egyre negatívabb a mai nők megítélése. Sajnos sokan még mindig az 1900as években élnek, ahol a házasság pusztán a vagyonközösség miatt tartós. Végtelenül szomorúnak találom, hogy sokan még mindig az anyagiakban látják egy kapcsolat értékét.

2017. dec. 14. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!