Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két eltérő igényű ember között hogy működik a közös kassza?
Szerintem sehogy :-)De mégis, és kapok jó ötleteket.
Eltérő igényre azt értem, hogy pl. az egyik azt mondja, jó a kínai cipő a gyereknek, a másik meg normális minőségűt akar, így állandó a konfliktus. Az egyiknek 1 db farmerja van, azt hordja amíg le nem szakad róla, a másiknak igénye lenne 1-nél több nadrágra. Kajában szintén egyik részről chips, kekszek, cukros löttyök, sör, a másik részről egészségesebb kaják, barna kenyér, sonka, sajtok.
Ha az együttélés működik, akkor a közös kassza is.
Próbáljatok meg kompromisszumot kötni. Mondjuk a kínai cipő és a márkás drága között van még pár lehetőség. Egyébként meg amire telik. :)
Az, hogy ki hogy alakítja a saját ruhatárát, az egyéni szociális.
Kajáknál is lehet kompromisszumot kötni. Mondjuk barna kenyér, sonka, sajtok, egészséges innivalók és rágcsálnivalók, néha meg egy kis keksz vagy valami egészségtelen. Sőt, nálunk a nassolás abszolút külön utakon zajlik. :) Nekem kell vigyázni a súlyomra, úgyhogy én legfeljebb ilyeneket rágcsálhatok, hogy almachipsz, sárgarépa csíkok hamismajonézzel, és hasonlók. Erre a párom persze rá se néz. Viszont nem is kell annyira figyelnie, simán ehet kekszet, chipszet. Úgyhogy ha filmezéshez nassolni akarunk, akkor van az övé, meg az enyém.
Meg persze a gyerekeknek is külön ezt-azt, mert ők is szeretik az édességet.
Ebből akkor van gond, ha elkezdődik a fillérezés, hogy ki mennyit költ a ruhájára, ki mennyi üdítőt ivott, kinek drágább a napi étkezése, stb. De eleve butaság ilyeneken vitatkozni. Én se fogok azért annyit enni, mint egy ló, meg a párom se éri be a napi 1600 kalóriával, hogy egyformán költséges legyen az étkezésünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!