Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök megszabná, hogy mit vehetsz meg a saját, spórolt pénzeden és mit nem?
Mindezt úgy, hogy még nem költöztetek össze, nem is vagytok közös kasszán és alig 1 éve vagytok együtt, miközben te egyetem mellett egész nyáron rendesen dolgoztál, és sokat spóroltál azért, hogy az a pénz meglegyen.
Szeretnél venni belőle valamit (lényegtelen, hogy mit... új számítógépet, egy autót, akármit), és direkt erre gyűjtöttél egész nyáron, de amikor a barátnőd megtudja, akkor kerek-perec kijelenti, hogy ő ehhez nem járul hozzá, és ha meg mered venni, akkor szakít veled?
Csak azért, mert szerinte butaság az, amit venni akarsz és úgy tartja jónak, ha te inkább félreteszed azt a pénzt a közös jövőtökre?
Szóval, szerintetek mit kéne erre lépnem?
ha nekem ilyet benyögne a barátnőm, szerintem nem folytatnám vele tovább...mondjuk én (szerintem) hülyeségre nem költöm a pénzem, ha valamit megveszek az okkal teszem...
én is elég sokat rakok félre, amennyit tudok, de mellette kényelmesen élek...
ilyen lelki zsarolásnak már alapból nem is engednék, ha neki ezen múlik a kapcsolat, menjen is...
23F
hahaha
CSAK
AZÉRT
IS
MEGVENNÉM!
És nem érdekelne, hogy mit mond, az én pénzem, azt cisnálok vele amit akarok.
"ha meg mered venni, akkor szakít veled? "
Csináld meg. És nézd meg, betartja-e az ígéretét, vagy csak játssza az agyát. Mondjuk nekem mindkét esetben kuka.
Irányítani akar téged nem veszed észre?
Jó kis papucs lesz belőled
ja igen és eszembe jutott egyik ismerősöm ahol a srácnak elég komoly lego gyűjteménye volt!
a csaja meg benyögte, hogy vagy a legó, vagy ő...
1 millió forintért adta el a lego készletét (többet ért, de csak gyűjtőknek) már aznap, még utána is hívogatták, hogy "meg van e még megvennék", szóval elég értékes gyűjteményről van szó, a gyűjtők szemével nézve...
ő feladta kb az álmait a lányért...hát nem irigylem...
23F
ez hülyeség, hogy ettől nem komolyak a szándékaid...de am érdekel a másik oldal, ő mennyit rak félre??? érdekelne a kisasszony mennyit rak félre a jövőtökre...
23F
hisztis p1cs4, ha most bedőlsz neki ezzel fog irányítani és megkeseríti az életed...
az még kérdéses, hogy pénzéhes e...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!