Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik minek örülnétek ha barátnőtök saját kézzel készített ajándékot adna? De lányok is írjanak. Most kell a segítség!
Barátommal holnap vagyunk 8 hónaposak, és nem akarok venni ajándékot hanem Én saját magam akarok készíteni ajándékot.
Képre gondoltam, és azt előhívatni és keretbe tenni, de nem tudom, hogy milyen képet és mivel szerkesszek meg.
A saját kézzel készített ajándéknak mindenki örül :)!
Szerintem egy közös képeteket keretezd be az mindig jó ajándék és szerkeszteni sem kell rajta nagyon max ha nagyon akarod akkor megcsinálhatod fekete-fehérre vagy ilyesmi, erre a neten van egy csomó program [link] , de egyszerűbb ha megkérsz valakit akinek van tapasztalata képszerkesztésben. Ha nincs közös képetek akkor csinálj neki magadról egy képet pl:amin egy szívet formázol a kezeddel és bele írod a nevét a szívbe vagy ilyesmi... sok sikert
iszerintem ha te csinálod, majdnem mindegy, mit. ha nekem lene barátnőm, én bárminek örülnék, végül is nem az ajándékot szeretem, hanem őt... de ne lepődj meg, ha meglepődik, mert nem tartja számon, hogy ''kereken'' nyolc hónaposak vagytok, dátumokban nem vagyunk túl erősek(kivétel a foci és az f1:D)...
@12:02 rossz hozzáállás, a nők számontartanam mindent, és általában tőled is elvárják, hogy emlékezz rá... persze ha amúgy szoktál neki venni ezt-azt, akkor az egész tárgytalan
Nekem sincs barátnom, de van egy lány csoporttársam, akivel barátok vagyunk, vagy valami olyasmi :), és az egyik karácsonyra kaptam tole egy kézzel, vastag papírból készített mosolygós szmájlit, rajta kis hurokkal (kulcstartó gyanánt, én táska cipzárján hordom), és talán életem osszes ajándéka kozul ezt értékelem a leggtobbre.
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!