Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérö szexualis vágy nagy problema?
Nem normális a dolog. Én 39F vagyok, de igényelném én is a heti 2-3 alkalmat.
Esetleg próbáld meg valamivel feldobni az együttlétet, szexi fehérnemű, ilyesmi.
Persze az is lehet, hogy csak kimerült.
Beszéld meg vele!
Éltem ilyen kapcsolatban sajnos. A heti egy idővel tovább csökkent havi egyre, majd (gyerekvállalás után) évi egyre.
Magamra vettem, de utóbb kiderült, hogy az előző párkapcsolatában is ugyanez a probléma jött elő évek múltán, ő egyáltalán nem is érzékelte problémának, konkrétan észre sem vette, hogy már régen volt szex, annyira nem igényelte. (Nem volt 3. sem képben.)
Utólag úgy látom, hogy a legfőbb gond ez volt: hogy mivel számára nem okozott problémát a kevés szex, nem is értette, hogy nekem mi ezzel a bajom. Az én igényeim elsikkadtak, egyáltalán nem törekedett a helyzet megoldására. Elvárta volna, hogy én alkalmazkodjam hozzá egyoldalúan, hiába jeleztem az igényeimet minden létező módon (eleinte kéréssel, szép szóval, később követelőzéssel, ultimátum adásával, ami még tovább rontott a helyzeten). Még párterápiára is bejelentkeztem, de nem akart eljönni velem. Sok évig tűrtem a helyzetet, a végén annyira leépült az önbecsülésem, hogy egyáltalán nem éreztem magam nőnek. A válás után évekig jártam pszichológushoz, mire elhittem, hogy NŐ vagyok és képes voltam új párkapcsolatra.
Ne juss el idáig! Annyi olyan nő van, akinek nem fontos a szex a kapcsolatban, az ilyen pasikhoz ők illenek! Keressék meg egymást és legyenek boldogok együtt.
Én a magam részéről inkább kerestem egy olyan társat, aki nőként kezel, folyamatosan kíván, és vele boldog vagyok.
"Esetleg próbáld meg valamivel feldobni az együttlétet, szexi fehérnemű, ilyesmi. "
Ha valakinek nincs igénye az együttlétre, akkor nincs mit feldobni. Én is azt hittem, hogy a szexi fehérnemű bejön, de mivel az exem konkrétan észre sem vette, csalódottságomban széttéptem az összes szexi ruhadarabomat, amiket azért vettem, hogy felhívjam magamra a figyelmét.
"talan fel kilepni a kapcsolatbol"
Ne haragudj, de nekem úgy tűnik, hogy TE félsz kilépni a kapcsolatból, amiben egyébként semmilyen szempontból nem érzed jól magad. Beszélgetni nem tudtok, konfliktust kezelni nem tudtok, a szex évek óta nem kielégítő számodra, és azt mondod, ő az, aki fél kilépni? Neki miért kellene kilépni, ha az ő igényei kielégülnek? Kettőtök közül te vagy az, aki rosszul érzi magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!