Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most már én kombinálom túl, ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már én kombinálom túl, ugye?

Figyelt kérdés

Két hete kiírtam ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Aznap este küldött egy fotót, hogy ott van, ahol mondta, legalábbis küldött egy képet, amin tényleg csak a férfi kollégái ülnek, ő nincs rajta, nem tudhatom mikor készült. Jó, megkönnyebbültem, nyilván igazat mond. Erre a héten bejelenti, hogy többet nem megy. Oké. És ma, mikor véget ért a munkaideje, írt, hogy 1 órát késni fog, mert váratlan klienshívás van. Ez 2 órával ezelőtt volt, még sehol. És megint pont csütörtökön. És mintha olvasná, amit kiírtam. Létezik, hogy még ő nyomoz utánam, vagy hívjam a diliházat, mert végképp megbolondultam? Vélemények? Aki engem hibáztat, tegye nyugodtan, elfogadom, csak kulturáltan azért, így is rosszul vagyok már, magamtól, tőle, ettől a hülye helyzettől.

2017. nov. 23. 18:51
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb borítani mindent bizonyosság nélkül, mint kocsit nyomozgatni? Érdwkes gondolkodásod van... Azért nagyon nem mindegy mi van igazából. Mert ha az derülne ki hogy tévedtél, rendbe hozhatóak a dolgok. Ha meg a félrejárás bizonyosodik be, legalább nyugodt szívvel lépsz ki a házasságból, és nem kételyek közt, hogy jaj, mi van ha én tévedtem? Ha ő tagadja a dolgot, mindig vagy legalábbis még jó sokáig zavarni fog a gondolat, hogy nem tudod az igazat, és tévedhettél is. Tessék kideríteni. Kitartást hozzá!
2017. nov. 25. 18:25
 32/32 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta kérdező? Kiderült valami? Mi volt most csütörtökön?
2017. dec. 1. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!