Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már én kombinálom túl, ugye?
Két hete kiírtam ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Aznap este küldött egy fotót, hogy ott van, ahol mondta, legalábbis küldött egy képet, amin tényleg csak a férfi kollégái ülnek, ő nincs rajta, nem tudhatom mikor készült. Jó, megkönnyebbültem, nyilván igazat mond. Erre a héten bejelenti, hogy többet nem megy. Oké. És ma, mikor véget ért a munkaideje, írt, hogy 1 órát késni fog, mert váratlan klienshívás van. Ez 2 órával ezelőtt volt, még sehol. És megint pont csütörtökön. És mintha olvasná, amit kiírtam. Létezik, hogy még ő nyomoz utánam, vagy hívjam a diliházat, mert végképp megbolondultam? Vélemények? Aki engem hibáztat, tegye nyugodtan, elfogadom, csak kulturáltan azért, így is rosszul vagyok már, magamtól, tőle, ettől a hülye helyzettől.
Azzal a fotóval csak rontott a helyzeten :)
Lehet, máskor készült, lehet akkor, lehet, csak megkérte a kollégákat, küldjenek egy fotót és tovább küldte.
Amúgy mi ez hetente ismétlődő hirtelen jött közös program, mert nehezen hihető.
Szerencsére még soha nem voltam ilyen helyzetben, de azt hiszem, utánajárnék a dolognak. Főleg az előző kérdésedet is elolvasva.
Nem kombinálod túl, szinte biztos, hogy "tilosban" jár. Túl sok a furcsaság, ez nem véletlen. De miért gondolod, hogy olvasta a kérdésed? A fényképet te kérted, hogy küldjön? Lehet ebből érezte, hogy gyanakszol valamire, és le akarta zárni, aztán most mégis elment...Amúgy mióta van ez a csütörtöki program?
Amúgy meg így hogy nimcs rajta a fotón nem túl "bizonyító értékű", akármikor készülhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!