Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye ez már elég nagy bajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez már elég nagy bajt jelent egy kapcsolatban? Mit tehetnék még? Annyira bánt) :

Figyelt kérdés

Több, mint három éve vagyunk együtt a párommal.

Az utóbbi időig azt hittem mi vagyunk a tökéletes örökre szóló pár...

Aztán egyre jobban kezdtem azt érezni,hogy nem szeret már annyira.

Lehetséges, hogy a rózsaszin köd eltünése és a hosszútávú kapcsolattá változása idézte ezt elő, de egyszóval azt érzem, hogy nem szeret már annyira.

Pedig ő is azt hajtogatta, hogy velem akar élni, mennyire jó vagyok neki, milyen jó embernek tart és örül nekem...ezt már szinte sose mondja. IGaz, ugyanúgy velem van, jön hozzám, néha szeretkezünk, stb de nem érzem a szeretetét. Pedig tudja, hogy nekem a 'kedves szavak' a szeretetnyelvem.

Mostanában annyi volt az egész, hogy munka után jobb esetben jött hozzám(este) együtt aludtunk, majd ment haza(akkor kell dolgozzon,mikor hivja a főnöke, mert sofőr, inkább otthon várja a hivást,mert közelebb van a parkolóhoz) Szóval ennyiből állt a kapcsolatunk, jött,aludtunk és ment, szinte semmi program egy hónapja...legalább mondaná, hogy akkor kifog venni egy napot kettőnkért, de a szándékot se látom benne, hogy vágyna rá(akkor vesz ki 1-1 napot,amikor ő szeretné)

Most pedig újra egy ilyen nap van, nemrég érkezett, lefeküdtünk, mert álmos...én pedig elkezdtem kiönteni a lelkem, elmondam, hogy úgy érzem nem szeret már úgy, legalábbis nem érzem a szeretét és nem értem mi van, elmondtam a konkrétumokat, hogy miből látom ezt és ő konkrétan semmit sem szólt. Én már pityeregni kezdtem mellettem, majd idővel hallottam, hogy kezd elaludni.

Szóval ennyi volt a vigaszom, ennyire érdekeltem.

Ez mégjobban elkeseritett.

Mivel ezek kattognak az agyamban, hogy nem érzem a szeretetét, én sem tudok a normális, amúgy bújós szeretős lány lenni, várom, hogy mikor térit észhez és győz meg arról, hogy ezek csak képzelgések...És ne csak annyi választ kapjak, ha felhozom ezt, hogy"nem igaz én szeretlek" vagy semmilyen választ....

Őszintén, már azt se tudom mit csináljak. Én nagyon szeretem őt, életem párja, és úgy tünt én is az vagyok neki...de teljesen bizonytalan vagyok.

Szerintetek is, a mai nemtörődömsége már tényleg bajt jelenthet? Há számitanának az érzéseim neki,akkor minimum válaszolt volna? :( 22N

2017. szept. 14. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ha már belealszik abba, hogy beszélni próbálsz vele az nem csak képzelgés
2017. szept. 14. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a bealvos tema durva. En azt mondanam, hogy ez kuka.
2017. szept. 14. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Életed párja? Na ne röhögtess már kislány! Ez még csak kapcsolatnak sem nevezhető!
2017. szept. 14. 22:33
 4/9 Szergej55 ***** válasza:
100%
Mondhatok bármit, de úgysem az lesz az eredménye, hogy a közeljövőben otthagyod. Pityeregsz még pár hónapot, 1-2 évet, aztán majd keresed az igazi férfiakat. Amennyiben nem ezt teszed, akkor elismerésem, de az általános tapasztalat inkább lesújtó.
2017. szept. 14. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik bekezdésed durva. Ez önmagában válóok lenne nálam.

És akkor még ott van, ami a téma volt.

Rúgd ki a francba, elég időd ment már el rá.

2017. szept. 15. 06:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy egész egyszerűen a végletekig ki van merülve a párod? Azt írtad, sofőr, és akkor dolgozik, ha épp ugrasztják. Ez így iszonyatosan fárasztó lehet. Gondolj már bele. Hazamész a melóból fáradtan, és azt sem tudod, mennyi időd van pihenni. Nem egy napot kéne kivennie, hanem 2 hét szabadságot. A többi válaszolóval szemben azt javaslom, hogy legyél türelmes egy kicsit. Nálunk is voltak ilyen időszakok, amikor valamelyikünk használhatatlan volt. De szó sincs arról, hogy ne szeretnénk egymást.
2017. szept. 15. 06:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennek így semmi értelme, ez már jobb nem lesz, így akarod leélni mellette a hátralévő 30-40 évet mellette?
2017. szept. 15. 06:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nem, nem igy szeretném leélni a hátralevő életem:(

Először is tisztábban szerettem volna látni, hogy ezek tényleg valós problémák-e vagy csak megint én gondolom túl(hajlamos vagyok erre) és hát megkaptam az igazolást...

Az tény,hogy sokszor fáradt. Viszont az este tudta, hogy reggel 8-kor kell indulnia, tehát nem úgy aludt el,hogy 2 óra múlva hivhatják és sürgősen aludjon már.

Annyit legalább tehetett volna, hogy elnapolja a témát mára, megmondja,hogy neki most nincs energiája és ne haragudjak...de konkrétan semmit se szólt, miután én befejeztem a monológom(nem volt hosszú).

Nagyon rosszul érzem magam, én biztosan nem fogom keresni őt és a megoldást sem erre a problémára, hisz már elmondtam neki mindent. Ha jelent neki valamit, akkor tesz ez ellen és nem igy fogunk éln, ha meg nem,akkor tényleg ennyi volt:((

Az éjjel én más szobában aludtam, nem birtam ott feküdni, reggel meg mielőtt elment bejött és betakart, meg súgta, hogy szeret. Én ezt nem értem már komolyan....

2017. szept. 15. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Először is döntsd el, hogy mit akarsz. Szakítani vagy a barátoddal maradni? Teljesen érthető, ha szakítani akarsz, nem kellemes a társas magány. Pláne úgy, hogy nem látod a kiutat. Fiatal vagy, nagyon sokszor lehetsz még szerelmes, nem muszáj leragadni egy ember mellett. Várnak a bulik, jobbnál jobb pasikkal, akik a tenyerükön hordoznának. Ha ezt választod, akkor közöld minél hamarabb a barátoddal. Egyenesen, határozottan. Azt viszont tudnod kell, hogy minden hosszú kapcsolatban eljön ez a pont. Amikor tudatosan el kell dönteni, hogy szereted a másikat a baromságaival együtt, és kitartasz mellette, vagy hajszolod az újabb kalandokat. Dönthetsz úgy is, hogy kitartasz a barátod mellett most is, amikor egy fos az egész kapcsolat. És megpróbáltok előre lépni. Pl.3 év járás után nekem indokoltnak tűnne egy összeköltözés. Lehet, hogy új lendületet adna a kapcsolatnak. Azok alapján, amit leírtál, én biztos vagyok benne, hogy szeret a barátod. De 3 éve egy helyben toporogtok, és ez nem valami lelkesítő.
2017. szept. 15. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!