Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez már elég nagy bajt jelent egy kapcsolatban? Mit tehetnék még? Annyira bánt) :
Több, mint három éve vagyunk együtt a párommal.
Az utóbbi időig azt hittem mi vagyunk a tökéletes örökre szóló pár...
Aztán egyre jobban kezdtem azt érezni,hogy nem szeret már annyira.
Lehetséges, hogy a rózsaszin köd eltünése és a hosszútávú kapcsolattá változása idézte ezt elő, de egyszóval azt érzem, hogy nem szeret már annyira.
Pedig ő is azt hajtogatta, hogy velem akar élni, mennyire jó vagyok neki, milyen jó embernek tart és örül nekem...ezt már szinte sose mondja. IGaz, ugyanúgy velem van, jön hozzám, néha szeretkezünk, stb de nem érzem a szeretetét. Pedig tudja, hogy nekem a 'kedves szavak' a szeretetnyelvem.
Mostanában annyi volt az egész, hogy munka után jobb esetben jött hozzám(este) együtt aludtunk, majd ment haza(akkor kell dolgozzon,mikor hivja a főnöke, mert sofőr, inkább otthon várja a hivást,mert közelebb van a parkolóhoz) Szóval ennyiből állt a kapcsolatunk, jött,aludtunk és ment, szinte semmi program egy hónapja...legalább mondaná, hogy akkor kifog venni egy napot kettőnkért, de a szándékot se látom benne, hogy vágyna rá(akkor vesz ki 1-1 napot,amikor ő szeretné)
Most pedig újra egy ilyen nap van, nemrég érkezett, lefeküdtünk, mert álmos...én pedig elkezdtem kiönteni a lelkem, elmondam, hogy úgy érzem nem szeret már úgy, legalábbis nem érzem a szeretét és nem értem mi van, elmondtam a konkrétumokat, hogy miből látom ezt és ő konkrétan semmit sem szólt. Én már pityeregni kezdtem mellettem, majd idővel hallottam, hogy kezd elaludni.
Szóval ennyi volt a vigaszom, ennyire érdekeltem.
Ez mégjobban elkeseritett.
Mivel ezek kattognak az agyamban, hogy nem érzem a szeretetét, én sem tudok a normális, amúgy bújós szeretős lány lenni, várom, hogy mikor térit észhez és győz meg arról, hogy ezek csak képzelgések...És ne csak annyi választ kapjak, ha felhozom ezt, hogy"nem igaz én szeretlek" vagy semmilyen választ....
Őszintén, már azt se tudom mit csináljak. Én nagyon szeretem őt, életem párja, és úgy tünt én is az vagyok neki...de teljesen bizonytalan vagyok.
Szerintetek is, a mai nemtörődömsége már tényleg bajt jelenthet? Há számitanának az érzéseim neki,akkor minimum válaszolt volna? :( 22N
A harmadik bekezdésed durva. Ez önmagában válóok lenne nálam.
És akkor még ott van, ami a téma volt.
Rúgd ki a francba, elég időd ment már el rá.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem, nem igy szeretném leélni a hátralevő életem:(
Először is tisztábban szerettem volna látni, hogy ezek tényleg valós problémák-e vagy csak megint én gondolom túl(hajlamos vagyok erre) és hát megkaptam az igazolást...
Az tény,hogy sokszor fáradt. Viszont az este tudta, hogy reggel 8-kor kell indulnia, tehát nem úgy aludt el,hogy 2 óra múlva hivhatják és sürgősen aludjon már.
Annyit legalább tehetett volna, hogy elnapolja a témát mára, megmondja,hogy neki most nincs energiája és ne haragudjak...de konkrétan semmit se szólt, miután én befejeztem a monológom(nem volt hosszú).
Nagyon rosszul érzem magam, én biztosan nem fogom keresni őt és a megoldást sem erre a problémára, hisz már elmondtam neki mindent. Ha jelent neki valamit, akkor tesz ez ellen és nem igy fogunk éln, ha meg nem,akkor tényleg ennyi volt:((
Az éjjel én más szobában aludtam, nem birtam ott feküdni, reggel meg mielőtt elment bejött és betakart, meg súgta, hogy szeret. Én ezt nem értem már komolyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!