Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már én kombinálom túl, ugye?
Két hete kiírtam ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Aznap este küldött egy fotót, hogy ott van, ahol mondta, legalábbis küldött egy képet, amin tényleg csak a férfi kollégái ülnek, ő nincs rajta, nem tudhatom mikor készült. Jó, megkönnyebbültem, nyilván igazat mond. Erre a héten bejelenti, hogy többet nem megy. Oké. És ma, mikor véget ért a munkaideje, írt, hogy 1 órát késni fog, mert váratlan klienshívás van. Ez 2 órával ezelőtt volt, még sehol. És megint pont csütörtökön. És mintha olvasná, amit kiírtam. Létezik, hogy még ő nyomoz utánam, vagy hívjam a diliházat, mert végképp megbolondultam? Vélemények? Aki engem hibáztat, tegye nyugodtan, elfogadom, csak kulturáltan azért, így is rosszul vagyok már, magamtól, tőle, ettől a hülye helyzettől.
Én sem sok értelmét látom annak, hogy őt akarod faggatni. Úgy is tagadni dog, ráadásul még sokkal óvatosabb is lesz, tehát még nehezebb kesz kiderítened az igazat.
Csinálj úgy mintha elhinnéd, és nem gyanakodnál, közben meg nyomozz.
Gyakorin meg változtass jelszót, és az újat ne mentsd el a közös gépen, meg az előzményekből is töröld a gyk-s oldalakat. (Csak mert írtad, hogy olyan mintha olvasná, és hát ezt a lehetőséget se lehet elvetni, szóval nem árt az óvatosság.)
de miért vagy vele?!
Én egy pillanatig nem bírnék olyan ember mellett maradni, akiben ennyire nem bízok meg.
Szoritok neked! Illetve szépen járj utána a dolgoknak, hogyha már megtennéd a lelépést...anélkül úgyis folyton azon kattogna az agyad, hogy vajon tényleg volt valami vagy mégsem?! Ha pedig csoda folytán nincs vaj a füle mögött, akkor megérné rendbe hozni a kapcsolatot mintsem eldobni, hisz nem hülyeségből vagytok ennyi ideje együtt. Ha meg tényleg megcsal, akkor valamilyen szinten megnyugodhatsz és te tiszta lelkiismerettel leléphetsz.
Majd mindenképp irj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!