Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most már én kombinálom túl, ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már én kombinálom túl, ugye?

Figyelt kérdés

Két hete kiírtam ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Aznap este küldött egy fotót, hogy ott van, ahol mondta, legalábbis küldött egy képet, amin tényleg csak a férfi kollégái ülnek, ő nincs rajta, nem tudhatom mikor készült. Jó, megkönnyebbültem, nyilván igazat mond. Erre a héten bejelenti, hogy többet nem megy. Oké. És ma, mikor véget ért a munkaideje, írt, hogy 1 órát késni fog, mert váratlan klienshívás van. Ez 2 órával ezelőtt volt, még sehol. És megint pont csütörtökön. És mintha olvasná, amit kiírtam. Létezik, hogy még ő nyomoz utánam, vagy hívjam a diliházat, mert végképp megbolondultam? Vélemények? Aki engem hibáztat, tegye nyugodtan, elfogadom, csak kulturáltan azért, így is rosszul vagyok már, magamtól, tőle, ettől a hülye helyzettől.

2017. nov. 23. 18:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ne hagyd annyiban. Ne kérdezz tőle semmit, játszd el, hogy hiszel neki, akkor kicsit megnyugszik, és óvatlanabb lesz. Én a helyedben egyik csütörtök este, utánaerednék. Elég annyi, hogy rákérdezel, hogy merre van. Te pedig elmész oda, esetleg ismerőst beküldesz, hogy ott van-e. A másik lehetőség, hogy követed. A munkahelye környékén elrejtőzöl egy nehezebben belátható helyen, és követed, merre megy. Jobb ez, mint bizonytalanságban élni.
2017. nov. 24. 08:38
 22/32 anonim ***** válasza:

Én sem sok értelmét látom annak, hogy őt akarod faggatni. Úgy is tagadni dog, ráadásul még sokkal óvatosabb is lesz, tehát még nehezebb kesz kiderítened az igazat.

Csinálj úgy mintha elhinnéd, és nem gyanakodnál, közben meg nyomozz.

Gyakorin meg változtass jelszót, és az újat ne mentsd el a közös gépen, meg az előzményekből is töröld a gyk-s oldalakat. (Csak mert írtad, hogy olyan mintha olvasná, és hát ezt a lehetőséget se lehet elvetni, szóval nem árt az óvatosság.)

2017. nov. 24. 09:35
 23/32 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz. Nem csak az, hogy folyamatos program ismétlődő cselekvéssorozattal, hanem hogy még egy képpel is el akarja hinteni a sztorit, nehogy gyanús legyen. Sajnos a kérdőre vonásnál annyit érsz el, hogy maximum megint látni majd, hogy hazudik, de bizonyítékod nem lesz. Menj utána csütörtökön és nézz szét. Elég szomorú ha ilyet kell csinálni, de ha borul a bili akkor most boruljon, zsarolni, megtiltani felesleges. Ilyenkor rontják el ott a nők, hogy még inkább bekorlátozzák a férfiakat és megtiltják nekik a programokat. Ne szúrd el! Drukkolok!
2017. nov. 24. 09:35
 24/32 anonim ***** válasza:

de miért vagy vele?!

Én egy pillanatig nem bírnék olyan ember mellett maradni, akiben ennyire nem bízok meg.

2017. nov. 24. 11:25
 25/32 anonim ***** válasza:
Talán mert egy házasságot azért nem borít csak úgy fel az ember, ha egyenlőre csak gyanú van. Írta a kérdező is, hogyha nem házasság lenne, tudná mit tegyen, de így azért már biztosra kell menni.
2017. nov. 24. 11:40
 26/32 anonim ***** válasza:
Szerintem se a sarokba szorítás a megoldás, HA van más megoldás is - vagyis, ha lebuktathatod. Én is megpróbálnám kideríteni. Csinálj úgy, mintha minden rendben lenne, ahogy írták is, óvatlan lesz! Majd menj utána arra a helyre, ahol elvileg van.
2017. nov. 24. 11:55
 27/32 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, az ilyet képtelenség megbeszélni. Még nem tudom, hogy hogyan vessek ennek véget, talán egyszerűbb összepakolni és elmenni, mire legközelebb hazajön a “nem randijáról”, mint kutakodni, hogy mit csinál és kivel. Az tény, hogy ha idáig jutottunk, akkor lassan nem is számít, hogy mibe merült bele, kivel, mennyire... megvárom a csütörtököt, aztán meglátom. Köszi mindenkinek.
2017. nov. 24. 13:31
 28/32 anonim ***** válasza:
a végeredményt majd írd meg nekem
2017. nov. 24. 22:37
 29/32 anonim ***** válasza:
Mondtam már neked az előző kérdésednél, hogy járj utána. Eddig már ki is derítetted volna.
2017. nov. 24. 23:28
 30/32 anonim ***** válasza:

Szoritok neked! Illetve szépen járj utána a dolgoknak, hogyha már megtennéd a lelépést...anélkül úgyis folyton azon kattogna az agyad, hogy vajon tényleg volt valami vagy mégsem?! Ha pedig csoda folytán nincs vaj a füle mögött, akkor megérné rendbe hozni a kapcsolatot mintsem eldobni, hisz nem hülyeségből vagytok ennyi ideje együtt. Ha meg tényleg megcsal, akkor valamilyen szinten megnyugodhatsz és te tiszta lelkiismerettel leléphetsz.

Majd mindenképp irj!

2017. nov. 25. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!