Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
Nos,most érettségizek...és a barátom szülinapja is akkortájt lesz,mint a szóbelik.úgy volt hogy direkt szóbelik után tartja meg(2nappal később mint a szülinapja),hogy én is mehessek.viszont a haverjai kitalálták hogy legyen 2nappal a szülinapja előtt,kedden,mert ez jobb így...de így nem tudok menni,hiszen egy nappal a szóbeli előtt lesz a buli.a srácoknak meg mindegy lenne,mert már nem járnak suliba akkor.ráadásul ha annyira akarnak,elmehetnek kedden és szombaton is bulizni.nem tehetek róla,de nagyon rosszul esik hogy a barátom szó nélkül átrakta a bulit a haverjai kénye-kedve szerint,holott én így nem tudok menni.és akárhogy célozgatok,nem esik le neki hogy szerettem volna menni,és bánt a dolog...csak nyomja a szöveget hogy nem haragszom hogy nem jössz,mert a tanulás fontosabb...2010. máj. 31. 10:46
11/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk tegnap kérdezte hogy mi bajom van,és mondtam hogy rossz hogy nem tudok menni,mert az egyetlen rossz időpontra rakta...és mondta hogy jó,nem baj,mert az érettségi fontosabb...nem tudom miért nem jött rá hogyha egyszer ennyire világosan mondtam neki.
2010. máj. 31. 11:48
12/13 anonim válasza:
Huh azért elég idióta a srác ha ezekből nem jön rá. Azért a csajokhoz érteni is kell. Mondd meg neki hogy bár nem veszed észre, rosszul esik hogy átraktad olyan időpontra amikor nem tudok menni. És igen fontos az érettségi, de ha neki meg a haverjainak úgyis tökmindegy, akkor tegye már vissza az eredeti időpontra, mert szeretnél ott lennia szülinapján és bulizni vele egyet a érettségi után.
13/13 A kérdező kommentje:
az jobb lett volna ha rájön magától,mert akkor nem tűnnék hisztisnek,önzőnek.de ha egyszer nem tudom rávezetni..pedig ha én passzolnám le a barátaim miatt,akkor lenne balhé,meg sétődés...
2010. máj. 31. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!