Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakitóok? Vagy mit tehetnék már? Nagyon szeretem, de ezt nem birom elviselni. :/ Kicsit hosszú de szükségem van tanácsra
A lényeg röviden annyi, hogy nem hiszek a fiú-lány barátságban, a páromnak meg volt valami hasonló még előttem. Amikor összejöttünk, akkor néha feltünt, hogy csetelgetnek, elég sokat...aztán egyszer épp valamit együtt néztünk, mikor ráirt a csaj "szia drága" és egy jó pár puszis szmájli fogadott. Ekkor rákérdeztem, hogy ennyire közeli a viszony? Aztán kiderült, hogy olyanokat is szoktak egymásnak irni, hogy "hiányzol, vigyázz nagyon magadra, várom hogy gyere haza(a csaj külföldön él,itt pedig nagyszülei vannak)"ja és rengeteg puszi. Nekem innentől kezdve egy óriási szálka volt a szememben...hisz szinte úgy beszéltek, mint velem, a párjával. Azzal magyarázta, hogy a lánynak ilyen a stilusa, mindenkivel ilyen és ő csak úgy irt vissza. Meg csak illemből tartja vele a kapcsolatot, hisz a szülei is rendesek voltak vele, mikor kint kirándult és náluk aludhatott a párom. A csajnak is van párja, vele is jóban van az enyém, mégis mindig vele dumált...
Akkoriban ez nagyon kiboritott, és meg is mondtam neki, hogy én ezt igy nem fogom elviselni, ha nagyon fontos neki ez a dolog akkor maradjon igy, de én félreállok mert nem birom ilyen viszonyba látni a párom egy másik nővel. Aztán persze azzal hitegetett, hogy neki nem is fontos, csak illemből, mert szégyellné megszakitani a kapcsolatot stb.
Persze én sem akartam rosszindulatú lenni, mondtam neki kössünk kompromisszumot:ha ide utazik a csaj találkozhatnak(azt mondta engem is visz mindenképp) és alkalmakkor felköszönti, de nem szeretném ezt a nyáladzós viszonyt látni.
Beleegyezett én pedig kezdtem megnyugodni. Aztán egy párszor megszegte ezt, mert irt neki. Ezeket elnéztem.
Aztán nemrég őjra irt a csaj, hogy utaznak ide, a párom persze akart találkozni. Végülis hozzájuk mentünk, nekem nagyon nehezemre esett, hisz már az elejétől kiver a viz, ha ő szóba jön, de elmentem vele és kb két órát voltunk ott. Rá kis időre meghalt egy rokona a csajnak, párom ragaszkodott hozzá, hogy menjünk mi is el.(Én épp felfázva voltam, nagyon fájt a vesém, de azt mondtuk nem üljük végig) Elmentünk, megvolt a részvétel, vége fele mondtam, hogy mehetnénk mert már elég rosszul voltam, ő meg erősködött, hogy mostmár várjuk meg a végét, hogy tudjon köszönni nekik.
Ezzel megvoltam nyugodva, hogy mostmár tényleg teljesitette az "illemet" és nem kell egy ideig hallanom róla... aztán tegnap láttam, hogy megint csetelgetnek jó hosszúakat. Mondtam, hogy nem ezt beszéltük meg annó, nekem ez rosszul esik, és ő azzal jött, hogy mi olyan nagy dolog, csak megakart kérdezni még pár dolgot mert én állandóan siettettem és nem ülhetett nyugodtan miattam.(az előző találkozásokkor)
Épp csak nem mondta úgy, hogy útban vagyok abban, hogy úgy barátkozzon vele ahogy akar.
Teljesen rosszul vagyok azóta, hisz már sokszor gondoltam úgy, hogy ha én nem lennék neki, akkor vigan ellehetne vele és talán jobban is érezné magát, útban vagyok. Most, hogy ezt mondta, mégjobban ezt hiszem. Nagyon rossz érzés, hogy a saját párom egy akadálynak lát, s főleg az, hogy semmibe vette amiben megegyeztünk és azt hittem jó neki is. De igy mintha tényleg fontos lenne neki ő, ez már több annál az "illemnél" amiről beszélt.
Én ezt sosem fogom tudni elfogadni, mármint többet annál, mint amiben megegyeztünk. Arra gondoltam, hogy félre fogok állni és hagyom őt.
Szerintetek mi más megoldás lehetne ?:(
Igen, régebb még irtam, hisz az évek alatt csak ez volt probléma forrás nálunk és már fogalmam se volt hogy kezeljem.
Tudom, hogy nem birtokolhatok senkit ,és meg se szabhatom, hogy kivel barátkozzon az ember... de nekem ez nem fér bele és hiába mentem bele abba, hogy akkor találkozzunk is velük stb, úgy érzem nem elég neki ez... főleg, hogy azt mondta tőlem nem tud nyugodtan ülni(ez fájt a legjobban)
Örökké ezen a dolgon ugrálunk és már kezdem azt érezni, hogy igazából nagyon is fontos neki, hisz már inkább veszekszik miatta velem és engem lát hibásnak...ezért hiába szeretem nagyon, azt gondolom, hogy félre kellene állnom és hagynom, hogy azt tegyen amit akar mert csak útban érzem magam.
Szia,
Nálam a történet majdhogynem ugyanez volt, csak ott több csaj és még az exbarátnő is befigyelt ilyen szinten. Az xy csajhaver is fontosabb volt. Volt, hogy a csajt kérdezgette, hogy szakitott-e már a párjával (fasirtban voltak épp), vagy épp egy másik xy csajnak meg a képét dicsérgette.
Az exxel sose hagyták abba a beszélgetést, majd sajnos ki is derült, hogy megcsalt vele...
Szerintem a többi csajt is talonba tartotta nálam. Ki is derült, hogy az exénél, akivel megcsalt, amikor ők még jártak, ott is kikacsingatott, meg hevesen flörtölgetett.
Szerintem a csajhoz őt több érzelem fűzi és csak azért nem varrta még le, mert külföldön van.
Én most menekültem el ebből a rémálomból, szerintem te is egy időre legalább is lépj le, hátha észbe kap és lepattintja a csajt. Az a gond, hogy megkérted rá, de látja, hogy a kihágásainak nincsenek következményei, igy fokozatosan nem vesz téged se komolyan, se a szavaid hihetőségét. Én is itt csúsztam el, kiborultam, de megbkéltem, beadtam a derekam, ergo nem voltam komolyan vehető.
Először tarts szünetet vele, ha akkor sem hajlandó ezen változtatni, ne játsz másodhegedűst egy kapcsolatban, ami csak látszatra jó.
"Én is itt csúsztam el, kiborultam, de megbkéltem, beadtam a derekam, ergo nem voltam komolyan vehető."
Ez sajnos igaz...
Tökéletesen ugyanez történt velem is. Több nő is volt, de főleg egy. Soha egy percig nem hittem el, hogy csak barátok. Többek közt azért nem, mert erdekes más nőkkel is barátkozott és én is találkoztamm velük (egyik-másik még csinos is volt) és mégse voltam féltékeny.
Ha az az érzésed, hogy nem stimmel valami és más csajokkal szemben nem érzed ezt, akkor szerintem neked van igazad.
Az meg rohadt undorító, hogy teged nem kérdez meg, nem érdeklődik úgy felőled, mint a csaj felől. Meg őt védi... Ez a halálom amúgy. Én minden áron azt védem, akit szeretek (család, párkapcsolat), mert így helyes.
Köszönöm szépen a további válaszokat!
A kapcsulatunk terén semmilyen más problémánk nem volt ,csak folyton ez jön elő.
Pont amiért ennyire tart hozzá, ezért kezdem azt hinni, hogy fontos neki, sőt még nálam is fontosabb.
Szerintem lelépek én is pár napig... az újbóli megbeszélés századik alkalomra sem müködik, mindig ugyanaz történik, hát én már nem tudom azon kivül mit tehetnék.
Utolsó, én irtam neked a reggel privátot, hogy beszélgethetünk, de nem irtál vissza..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!