Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú leszek tanácsra segítségre lenne szükségem de nagyon?
Első kommenteló a kotródj!
2.Hát ha beszélünk facen is látni rajta hogy szeret ha meg találkozunk majd meg enne szeretkezésnél meg mégjobban de néha nemtudom...hogy kitudja mit csinál a kollégiumba...meg suliban is főleg hogy így mondja
Ertem. Hat akkor ugyan olyan vagy mint en. Sokkal jobban szeretsz masokat mint ok. Vagyis szerintem.
Csak nalunk en teljesen nem ereztem azt.
Most igy nagyon tanacsot nem tudok adni. De muszaj megbiznod benne. Meg ha szeretkezesnel azt erzed akkor szerintem szeret. :)
Ó, b+! A központozás szexi. Totál értelmezhetetlen, amit idehánytál.
Amit ki tudtam hámozni: egy idegbajos, féltékeny, önbizalomhiányos kisfiú vagy, aki kommunikáció helyett hisztizik.
Vannak olyan lányok, akiknek ilyen fanyar a humoruk, ha rosszul esik, akkor megmondod neki, valószínűleg legközelebb nem csinálja vagy csak finomabb kiadásban.
Viszont ha ennyire nem bízol a csajodban, akkor nem hiszem hogy tovább kellene szívatnotok egymást.
Gólyaavató: Persze, mindent meg lehet oldani, nekünk anno igazgató figyelmeztetés járt azért, ha nem vállaltunk egy feladatot (és nem tudtunk orvosi igazolást vagy halotti anyakönyvi kivonatot felmutatni, hogy tényleg nem megy). Ahelyett, hogy örülnél, hogy nem valami komolyabb dologgal szívatták szegényt!
Elmondom neked, miért tök felesleges féltékenynek lenni.
1. ha megcsal, akkor is megcsal ha féltékenykedsz
2. ha nem csal meg, akkor semmi értelme hogy féltékenykedj
Ezt tartsd észben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!