Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a gond? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond? Vagy csak ennyire különbözőek az igényeink?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk, mindketten dolgozunk, Ő otthon lakik, én már külön, de ez a sztori szempontjából nem is fontos.

Minden szuper kettőnk között, egy dolgot kivéve, ami lehet a szakításunk oka lesz. Ugyanis kéthetente egyszer találkozunk.

Nem a munka miatt, azt megérteném teljes mértékben, hanem mindig kitalál valami elintéznivalót, meg a hobbijával tölti minden szabadidejét.

Többször beszéltünk már erről, nem is tudok neki újat mondani, de igazából nem látja be, hogy ez így nem jó. Azt mondja neki sok a dolga és én értsem meg. Megérteném, de ugye 2 hét sok idő, sok mindent nem tudok így vele megbeszélni, elmesélni neki, stb., meg persze el is hidegülünk így egymástól.

Velem van a gond? Én akaszkodnék rá? Vagy csak ennyire különbözőek az igényeink?

Nekem is van hobbim, vezetem a háztartást, sokat dolgozok, edzek, stb., de úgy gondolom, hogy heti 1-2 alkalommal azért lehetne találkozni.

Mit gondoltok? Volt már valaki hasonló helyzetben?

4 hónapja állandó téma ez köztünk, most érzem azt, hogy már nem reménykedek abban, hogy bármi is máshogy lesz. :(

25N, Ő 28F

2017. nov. 4. 06:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sztem az sincs kizárva hogy ismerkedik valakivel és alakulóban van neki.Persze hobbijai vannak elfoglalt stb de sztem ha szerelmes lenne beléd akkor a hobbijai meg a dolgai közé beiktatna 2-3napos talit is .Nem lenne neki gond.Ha meg nincs kêpbe neki senki akkor meg màr nem szerelmes beléd de nincs neki ahhoz gerince hogy megmondja neked hogy mar nem érez irantad semmit sem igy meg könnyebb az elfoglaltsàgai mögé bujni .Ugy van vele hogy te majd ezt a tétovàzàst megunod és dobod .
2017. nov. 4. 13:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Úgy látom hellyel-közzel ugyanazokat gondoljátok ti is, mint én. Kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj és én várok sokat.

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2017. nov. 4. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!