Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond? Vagy csak ennyire különbözőek az igényeink?
Huszonévesek vagyunk, mindketten dolgozunk, Ő otthon lakik, én már külön, de ez a sztori szempontjából nem is fontos.
Minden szuper kettőnk között, egy dolgot kivéve, ami lehet a szakításunk oka lesz. Ugyanis kéthetente egyszer találkozunk.
Nem a munka miatt, azt megérteném teljes mértékben, hanem mindig kitalál valami elintéznivalót, meg a hobbijával tölti minden szabadidejét.
Többször beszéltünk már erről, nem is tudok neki újat mondani, de igazából nem látja be, hogy ez így nem jó. Azt mondja neki sok a dolga és én értsem meg. Megérteném, de ugye 2 hét sok idő, sok mindent nem tudok így vele megbeszélni, elmesélni neki, stb., meg persze el is hidegülünk így egymástól.
Velem van a gond? Én akaszkodnék rá? Vagy csak ennyire különbözőek az igényeink?
Nekem is van hobbim, vezetem a háztartást, sokat dolgozok, edzek, stb., de úgy gondolom, hogy heti 1-2 alkalommal azért lehetne találkozni.
Mit gondoltok? Volt már valaki hasonló helyzetben?
4 hónapja állandó téma ez köztünk, most érzem azt, hogy már nem reménykedek abban, hogy bármi is máshogy lesz. :(
25N, Ő 28F
Úgy látom hellyel-közzel ugyanazokat gondoljátok ti is, mint én. Kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj és én várok sokat.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!