Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond? Vagy csak ennyire különbözőek az igényeink?
Huszonévesek vagyunk, mindketten dolgozunk, Ő otthon lakik, én már külön, de ez a sztori szempontjából nem is fontos.
Minden szuper kettőnk között, egy dolgot kivéve, ami lehet a szakításunk oka lesz. Ugyanis kéthetente egyszer találkozunk.
Nem a munka miatt, azt megérteném teljes mértékben, hanem mindig kitalál valami elintéznivalót, meg a hobbijával tölti minden szabadidejét.
Többször beszéltünk már erről, nem is tudok neki újat mondani, de igazából nem látja be, hogy ez így nem jó. Azt mondja neki sok a dolga és én értsem meg. Megérteném, de ugye 2 hét sok idő, sok mindent nem tudok így vele megbeszélni, elmesélni neki, stb., meg persze el is hidegülünk így egymástól.
Velem van a gond? Én akaszkodnék rá? Vagy csak ennyire különbözőek az igényeink?
Nekem is van hobbim, vezetem a háztartást, sokat dolgozok, edzek, stb., de úgy gondolom, hogy heti 1-2 alkalommal azért lehetne találkozni.
Mit gondoltok? Volt már valaki hasonló helyzetben?
4 hónapja állandó téma ez köztünk, most érzem azt, hogy már nem reménykedek abban, hogy bármi is máshogy lesz. :(
25N, Ő 28F
Ha 25-28èvesen csak kèthetente találkoztok, akkor mást is kezelget rajtad kívül nyugodt lehetsz!
Te csak a tartalèk vagy, amíg jobb nem jön.
Egy fèrfi nem bonyolult! Ha akar valakit, akkor tesz èrte, ha meg nem akar, akkor leszrja!
Szerintem nem vagy neki fontos. Ha az lennél, többet akarna veled lenni. Főleg azért fura ez, mert az első pár hónapban normális esetben tombol a szerelem, és mindkét fél a másikkal akar lenni. Én szakítanék, ez nem kapcsolat.
21N
Igazatok van, koszonom.
Ill. Nincs rajtam kivul mas, ez 100%.
:)
Az a baj, hogy te készpénznek veszed, hogy nincs senkije ----> nem látod a fától az erdőt.
De ha másoknak nem hiszel, akkor csak azt gondold végig, hogy mi mindenre képes egy szerelmes férfi.... mert nagyjából még a csillagokat is képes lehozni az égről ilyenkor.
2 hetente 1 találkozással nem érném be, ezért se lenne távkapcsolatom se.
Ha a férfi valóban Téged akar, szakít időt rád.
25 éves vagy! Ne lègy naív!
Heti 1-2alkalom is kevès egy kapcsolathoz! Ez ilyen “ha feláll, akkor legyen kibe rakni“ kapcsolat, de ne várj tőle sokat. A pasid mèg keres!
Mióta vagytok együtt? Ez már kezdettől fogva így volt?
Mondhatni különbözőek az igények, mert te párkapcsolatot szeretnél, neki meg elég egy fix pnci, akibe 2 hetente beteheti...
Ennyi idősen még a heti 1-2 találkozás is kevés lenne, nemhogy 2 hetente 1. Ez nem kapcsolat, ez valami plusz időtöltés.
Szóval teljesen normális, hogy ennél többre vágysz, ha ő nem tud/akar ennél többet adni, nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!