Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolják azt többen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt többen itt hogy a bölcsész lányokkal csak a szakmájuk a gond?

Figyelt kérdés

Nekem volt ilyen barátnőm és nála parancsolgatóbb, okoskodóbb tanárnéni még az életben volt az életben. Állandóan kioktatott és megmagyarázott mindent. Ahogy itt a nyelvtanácik (akik egyébként szintén sokszor bölcsészek mint kiderült). - Ez is hasonló volt.

Egy idegig kompenzált a külseje meg a rózsaszín köd de aztán elkezdett elviseletlen lenni. Amikor elkezdtem tiltakozni a stílusa ellen akkor én lettem a bunkó és idővel meg is csalt.

Azt most ne firtassuk, hogy szinte fillérekért dolgozott és ha én nem fizetek mindent kb, akkor alig lett volna tető a feje felett.

2017. okt. 28. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond velük.
2017. okt. 28. 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:
U.I.: Azt kifelejtettem, hogy a személyiségük szerintem eleve ilyen "mindenkinél jobban tudok mindent" és ez nagyon negatív szerintem.
2017. okt. 28. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Imádom az ilyen általánosító kérdéseket :)
2017. okt. 28. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

2 komoly kapcsolatom volt bölcsész lánnyal (több évesek).

Szerintem semmi gond nem volt velük, se a szakmájukkal, sem más téren.

Amit leírsz negatívumként az nem bölcsész jellemző, hanem vannak ilyen emberek minden szakmában, és vannak mások is.

2017. okt. 28. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
16%
Hát nekem se volt eggyel se bajom,csak hát feleslegesen tanult annyit hogy a mekibe melózón.
2017. okt. 28. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Biomérnökként végeztem (műszakin) és okoskodó, tanárnénis vagyok néha, szeretek mindent megmagyarázni. Viszont nem kompenzál a külsőm, így ha valaki szeret, akkor a személyiségemért, és van rá példa.

Fillérekért dolgozom, mert valahogy a laborasszisztenseket elfelejtik megfizetni. Mondjuk ha tárgyalóképes angolom lenne, ami egy bölcsésznek kisujjból megy kereshetnék százezreket. Szóval kár általánosítani, hogy a bölcsészlányok a legalja.

2017. okt. 28. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Mert nem gondolkodtak még el ezen.

Egy szakma nem lehet gond egy emberben, mert..., mert nem az emberben található.

Csak személyiség számít.

2017. okt. 28. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyelvtannáci (amúgy így irják): én is az vagyok. Mi a baj ezzel? Szerintem, ha egy ember nem tud írni a saját nyelvén helyesen, az elég gáz. Ezen nincs mit magyarázni.

Bölcsész lányok: Nettó általánosítás, amit idehánytál. Mi az összefüggés aközött, hogy valaki bölcsész, hogy főnökösködő? Meg, amiket leírtál...? Nem is értem.

2017. okt. 29. 01:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az összefüggés aközött, hogy valaki bölcsész, hogy főnökösködő? "

Ne aggód túl ezt az egészet.

Ugyanezt leírják az összes diplomás nőre, a multinál dolgozó nőkre, meg azokra, akik ki merik nyitni a szájukat akkor is, ha nem kérdezte az "ura"...

Ez egy ilyen kisebbrendűségi érzés egy csomó férfinél, hogy a nőkkel csak a gond van, mert főnökösödnek.

Egyszerűen a saját sikertelenségüket (és nem feltétlen a nők, inkább a munka, az oktatás terén) próbálják kivetíteni.

Mondjuk nekem egy barátnőm sem csinálta, pedig volt bölcsész, volt multis, volt diplomás, mindegyikkel lehetett teljesen normálisan kommunikálni (igaz, nem is szorongtam sosem ilyen nők mellett)

2017. okt. 29. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak a szakmájuk. Hiszen nem azért választották a bőccsészetet, mert az olyan jól fizet, hanem mert olyan a mentalitásuk.

A bőccsészek a társadalom szellemi söpredékének is a legalja. Minden valamirevaló végzettségű ember utálja őket. Ők úgy akarnak szellemi elit lenni, hogy közben véletlenül se tegyenek semmit az asztalra, ami használható is valamire.

Egy bőccsész nem fog feltalálni semmit, a keréken, a papíron, vagy a gyufán kívül. Esetleg még feltalálják néha Amerikát - már ha a kezükbe nyomnak egy papíralapú térképet, amin nagy és piros nyíllal be van jelölve az említett földrész. Ezen kívül a bőccsész képes az oxigént átalakítani szén-dioxiddá, ami hasznos a flórának, és a palackozott szódavíz-iparnak.

Kedvencük a kötött sapi a hosszú és megfelelően rackás haj az SZTK-keretre hajazó, méregdrága dizájnerszemüveg és a szintén dizájnerekkel előállított drog, vagy fűszármazék. A lényeg, hogy a bőccsész vizuális összhatása olyan színes és sugárban találó legyen, mint a még levegőben szálló répáskóla.

A bőccsészt kreativitása és szellemi magasabbrendűsége elismeréséül jobbára az egyetlen alkalmas helyen foglalkoztatják (hosszas idomítás után), ahol a társadalom számára valamennyire hasznos tevékenységet tud folytatni, az pedig a McDonalds.

2017. okt. 29. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!