Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, előfordul olyan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, előfordul olyan egy nőnél, hogy annyi gond és stressz éri egyszerre, hogy nincs kedve valakivel úgy beszélgetni közösségi oldalon, hogy akár napokig sem ír, vagy válaszol?

Figyelt kérdés
Vagy ilyenről még nem hallottatok? Magyarán hogy nem tudja vállalnimost a kapcsolatot,illetve kedve sincs beszélgetni,de nem is zárja le. Létezhet ennyire stresszes,és kiakadt ember? Vagy inkább más a helyzet esetleg,csak nem meri elmondani?
2017. okt. 16. 17:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez csak kifogás, hogy stressz és miegymás.

Ha valakivel annyira jó beszélgetni és feldobja az embert örül neki akkor direkt jól esik az embernek ha egy ilyen emberrel beszélgethet.

Ergo ne reménykedj semmi jóban.

2017. okt. 16. 17:24
 2/12 anonim ***** válasza:
46%

Én már voltam így, de akkor is tudtam időt szakítani a párkapcsolataimra- bár nyilván minden ember más, nem mindenki tekint pihentető tevékenységként a párjával együtt töltött időre vagy az ismerkedésre.

Azért alapvetően ha valakinek olyan az életstílusa, ami még az ismerkedést is konkrétan ellehetetleníti, az függetlenül a másik szándékától, nem túl jó jel. Most csak beszélgetni nem tud veled, ami azért megoldható lenne a vécén ülve is, ha arról van szó, később már hónapokig nem tudtok találkozni, mert annyira stresszes és feszült? Én megértem, ha valakinek ennyire nehéz az élete, nehezek a mindennapjai, de akkor ne akarjon párkapcsolatot, mert ahhoz idő és energia kell, az meg nem biztos, hogy mindenkinek van. Szóval én ezt mindenképp átgondolnám a helyedben, és ismét, nem biztos, hogy az itt a gond, hogy a nő nem gondolná ezt komolyan veled.

2017. okt. 16. 17:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem is kell, hogy gond vagy stressz éljen, hogy ne akarjak közösségi oldalon beszélgetni - és ez kivétel nélkül mindenkire vonatkozik. Gyűlölök ezeken pötyögni, maximum minimálisan vagyok hajlandó, azt is, ha muszáj. Válaszolok persze, amikor 1-2 naponta felnézek és látom, hogy írt valaki, de ennyi. Ha pedig minden összejön, stresszes a munkám, határidő van, akkor pláne nem vagyok kommunikatív, szóval simán el tudom képzelni, hogy nem kifogás.
2017. okt. 16. 17:29
 4/12 A kérdező kommentje:
korábban állandóan beszéltünk. azt tudom hogy minden rászakadt,de azért elvárnám hogy jelezzen azért... mintha kicserélték volna. mikor utóbb itt volt,látszott rajta hogy teljesen ki van.
2017. okt. 16. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem mindig rá kell vennem magam, hogy barátokkal beszéljek, meg megírjam nekik, mi van. Ha nem vagyok hangulatban, nem szeretek se élőben, se írásban pofázni.
2017. okt. 16. 17:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem volt már ilyen.
2017. okt. 16. 18:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik ilyen.
2017. okt. 16. 18:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, pontosan milyen köztetek a kapcsolat (annyit írtál csak, hogy korábban folyton beszélgettetek); romantikus vagy baráti?

Mert ha baráti, akkor simán lehet.

Nekem többször volt már vagy olyan lelki, vagy olyan fizikai fájdalmam (vagy mindkettő egyszerre), hogy azt éreztem, édesanyámon és a férjemen kívül senkivel nem akarok beszélni egy darabig. Barátokkal azért nem, mert olyan jellegűek voltak a problémák, amiket nem akartam rájuk zúdítani, csakis a hozzám legközelebbi embereket akartam "fárasztani" vele.

Persze ha olyankor rámírt valaki, akkor annyit visszaírtam, hogy bocs, de most nagyon rosszul vagyok, majd pár nap múlva...

Két olyan barátnőm is volt, akik néha hónapokra eltűntek, válasz nélkül, és mikor utólag felbukkantak, megtudtam, hogy depressziós korszakon mentek át. Szóval lehet, simán.

2017. okt. 16. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen, nagyon szar voltm minden otthon, azt sem tudtam, mit kezdjek az életemmel, kezdjek-e vele valamit, vagy hagyjam az egészet a fenébe, úgyhogy pár napig abszolút kiléptem a netről, és senkivel nem beszéltem.

Elegem volt...

Aztán helyretettem magamban a dolgokat, és folytattuk a kapcsolatot - azóta összeköltöztünk és végre magam mögött hagyhattam a sok családi mizériát.

2017. okt. 17. 15:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez amolyan "romantikus" és "szerelmi" dolog... hagyok időt neki. Hátha. Olykor beszélünk,de azt mondja tele a hócipője mindennel,mert minden rászakadt. :/ Mondjuk ez megy már két hete minimum. Azt hittem ilyen nincs. :/ Meglepődtem. Mindegy. adok időt neki,nem zavarom. ha úgy van akkor úgy is rendeződik minden. ha nem akkor sajnos ez van.
2017. okt. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!