Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a lány szimplán csak nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butusbrutus kérdése:

Ez a lány szimplán csak nehéz eset vagy velem van a gond?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már kb. 1 éve találkozgatok úgy hetente-kéthetente egyszer. Jó programokat csinálunk, látom rajta, hogy jól érzi magát velem, le is feküdtünk már többször egymással, a családjának és barátainak is bemutatott. Én szeretném szorosabbra fűzni a dolgot de ő sosem ér rá. Tudom, hogy rengeteget dolgozik és otthon is mindent meg kell csinálnia meló után. Azonban felmerül bennem akkor is a kérdés, hogy valóban csak ennyi ideje jut rám vagy egyszerűen csak nem akar többet tőlem és ha néha kedve tartja akkor megkeres?
2017. okt. 8. 08:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
A hölgyet már kérdezted?
2017. okt. 8. 08:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Korábban többször is kérdeztem őt erről. Mindig a hangulatától függött a hozzáállása ehhez. Újabban már nem kérdezgetem.
2017. okt. 8. 08:29
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha viszket a lába köze, jobb híján te is megfelelsz neki, de ahhoz nem nézel ki elég jól, hogy felvállaljon mások előtt, mint a párját.
2017. okt. 8. 09:30
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
akkor egyértelműen csak dugásra kellessz neki.
2017. okt. 8. 09:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom... én ezt a "nincs időm" dolgot mindig csak egy rossz kifogásnak tartottam. Szerintem aki komolyabb dolgot szeretne veled, az szakít rád időt. Arra van időd, amire akarod, hogy legyen. Nekünk is volt olyan időszakunk párommal, mikor még nem éltünk együtt de baromi sokat dolgoztunk mindketten. De így is alig volt olyan nap, amikor ne futottunk volna össze minimum egy üdítőre vagy egy cigire. Ezek a 10-15 percek is sokat jelentettek, mert legalább éreztette velem, hogy fontos vagyok neki, és része az életének még ha csak napi 10 percre is.

Szerintem ha valakivel többet akarok, ennek alapja a szerelem. Ha pedig szerelmes vagyok valakibe, akkor igyekszem minél több időt szánni rá, és nem csak akkor keresni ha éppen nincs jobb dolgom.

2017. okt. 8. 09:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy igazatok van. Talán tényleg az az igazság, hogy ahhoz elég jól nézek ki és elég szimpatikus vagyok, hogy legyen szex meg közös programok, de ahhoz már nem, hogy többet akarjon ennél tőlem.
2017. okt. 8. 09:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Kissé gerinctelen a csaj, csak kihasznál, meg szórakozik veled, és húzza az idődet.

Van egy mondás, mindenkinek arra van ideje, amire időt szakít magának.

Te félre vagy tolva, sajnos jobb, ha keresel mást.

2017. okt. 8. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

7. hozzászóló véleménye 100%-os!

Keress mást, mert ha nem TE teszed, akkor előbb-utóbb ő jelenti be, hogy van valakije, aki a derült égből jött ugyan, de nagyon-nagyon-nagyon odavan érte és ne haragudj. Természetesen abban a ráérő időben jött neki össze, amit veled kellett volna töltenie, csak épp akkor nem ért RÁD.

Keress mást!

2017. okt. 8. 11:24
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. okt. 8. 11:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Fordított esetben a fiút már mindennek elhordták volna itt..
2017. okt. 8. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!