Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány szimplán csak nehéz eset vagy velem van a gond?
Hát nem tudom... én ezt a "nincs időm" dolgot mindig csak egy rossz kifogásnak tartottam. Szerintem aki komolyabb dolgot szeretne veled, az szakít rád időt. Arra van időd, amire akarod, hogy legyen. Nekünk is volt olyan időszakunk párommal, mikor még nem éltünk együtt de baromi sokat dolgoztunk mindketten. De így is alig volt olyan nap, amikor ne futottunk volna össze minimum egy üdítőre vagy egy cigire. Ezek a 10-15 percek is sokat jelentettek, mert legalább éreztette velem, hogy fontos vagyok neki, és része az életének még ha csak napi 10 percre is.
Szerintem ha valakivel többet akarok, ennek alapja a szerelem. Ha pedig szerelmes vagyok valakibe, akkor igyekszem minél több időt szánni rá, és nem csak akkor keresni ha éppen nincs jobb dolgom.
Kissé gerinctelen a csaj, csak kihasznál, meg szórakozik veled, és húzza az idődet.
Van egy mondás, mindenkinek arra van ideje, amire időt szakít magának.
Te félre vagy tolva, sajnos jobb, ha keresel mást.
7. hozzászóló véleménye 100%-os!
Keress mást, mert ha nem TE teszed, akkor előbb-utóbb ő jelenti be, hogy van valakije, aki a derült égből jött ugyan, de nagyon-nagyon-nagyon odavan érte és ne haragudj. Természetesen abban a ráérő időben jött neki össze, amit veled kellett volna töltenie, csak épp akkor nem ért RÁD.
Keress mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!