Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez mennyire férne bele? Mit tennétek? Szakítsak?
Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok vele együtt.Eddig napi szinten 6-8 órákat együtt voltunk,plusz utána is telefonon beszéltünk,chateltünk.Most hogy 3 műszakban kezdett el dolgozni 1 hónapja.Csak kéthetente 1-szer 3-4 órára találkozunk,minden másnap ír chaten.Megkérdezi hogy vagyok stb. Ma azon gondolkodom szakítok vele.Nekem ez nem elég.Főleg hogy hétvégén egyáltalán nem dolgozik és mégse velem van
22/N
2017. nov. 1. 20:14
11/13 anonim válasza:
Ha ő is szeret, akkor biztos kompromisszumot tud kötni, hogy legalább a hétvégét veled töltse.
12/13 anonim válasza:
Az első fele rendezhető volna, nagyot változott az életmódja, az kihat mindenre.
De az "hétvégén egyáltalán nem dolgozik és mégse velem van"
azért gáz, annyira azért nem hiányozhatsz neki - de hogy még a szex se?
Vagy ő már szakított is, csak nem beszélt róla, majd rájössz alapon.
13/13 anonim válasza:
1. beszélj vele
2. ha nincs változás, aKKOR szakíts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!