Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez mennyire férne bele? Mit tennétek? Szakítsak?
8 hónapja vagyok vele együtt.Eddig napi szinten 6-8 órákat együtt voltunk,plusz utána is telefonon beszéltünk,chateltünk.Most hogy 3 műszakban kezdett el dolgozni 1 hónapja.Csak kéthetente 1-szer 3-4 órára találkozunk,minden másnap ír chaten.Megkérdezi hogy vagyok stb. Ma azon gondolkodom szakítok vele.Nekem ez nem elég.Főleg hogy hétvégén egyáltalán nem dolgozik és mégse velem van
22/N
Beszéld meg vele, hogy neked ez kevés.
A két hetente 3-4 óra valóban nem túl sok.
Mondd el neki, hogy hogyan érzel, hogy ez bánt téged, stb.
Első körben megoldani akard a gondot, csak utána szakítani, ha mégse megy
Mai tipikus fiatal nő problémamegoldását láthatjuk a kérésben:
A pasimat megcsípte egy szúnyog nekem így már nem kell. Szakítok!
Napi 6-8 óra? :D
Szóval te is egy milliárdos bróker yuppie-t akarsz magadnak, aki ráér egész nap téged szórakoztatni, mert dolgoznia ugye már nem kell.. :D
És még kikérik maguknak a nők, hogy túlzóak az igényeik :DD
Kislányok, nagyon meghülyített titeket hollywood :D
Latszik, hogy neked se o kell, hanem csak valaki.
Ha igazan vele akarnal lenni, megprobalnad megoldani az ugyet, nem szakitason gondolkodnal.
Mi egyutt eltunk mar, de ugy alakult, hogy kulon koltoztunk munka miatt. Heti 1-2x alszunk egyutt. Tobbszor nem is talalkozunk a heten. Megis szeretjuk egymast es eszunkbe nem jutott ezmiatt mas agymelegitot keresni.
Szerintem ha akarná, meg lehetne oldani a több együtt töltött időt. Én 8-4ig vagyok, párom szintén 3 műszakban, és ez már idestova 4 éve így van. Még mikor délutános és 11 körül esik haza, akkor is egy gyors zuhi után bebújik mellém az ágyba és beszélgetünk egy picit mielőtt elalszom, kinek hogy telt a napja, stb. Mert nekünk ez fontos, szeretünk minél több időt együtt tölteni.
Ha neki viszont nem fontos, akkor nem fogjátok tudni megoldani. De próbálj vele beszélni, mondd el, hogy érzel ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!