Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nem akarja, hogy anyává tegyem őt, akkor inkább szakítsak vele?
A szüleimnek nincs testvére, nekem is egy tesóm van és mindig éreztem milyen fura ez a kis család, ahhoz képest amit a régi jó barátaimnál láttam/látok mindig a viszonylag sok unokatestvérrel, egyéb közeli rokonokkal. És hát szeretnék 3-4 gyereket, amire így az utóbbi közel tíz évben bőven összehoztam az anyagi fedezetet is.
A barátnőm viszont talán majd egyszer akar később 1 gyereket és ennyi, de még nem a következő pár évben.
Így gondolom tök értelmetlen együtt lennünk, igaz?
Most ha ezek a céljaink ennyire nem találkoznak, akkor hirtelen tök feleslegesnek érzem együtt lenni és inkább keresnék mondjuk egy 22-27 éves nőt, akivel nagyon jó és akinek a 3-4 gyerek belefér. Egy ilyen projekt közös véghezvitele után tudnám mondani, hogy a nővel igen, együtt leszünk amíg valamelyikünk meg nem hal majd öregként.
31/f, 26/n, - 2 éve együtt és egy éve lakunk is együtt
Ha a célok nem stimmelnek, akkor tök mindegy, kivel mennyire boldog vagy, előbb utóbb konfliktust fog szülni, vagy a meghunyászkodó fél boldogtalan lesz.
Szóval ja, gondold át, mennyit ér neked a család, meg mennyit a párod, és ahhoz mérten döntsd el, mit csinálsz.
Ha én nagyon nagyon akarnék gyereket, a párom meg semmiképp se, én inkább elhagynám és keresnék olyat, akivel a célunk azonos.
Igen, érdemesebb lenne szakítani.
Te mindenképp több gyermeket is akarsz (és nagyon akarod), ő egyet sem igazán. Keress olyat, akivel a céljaid megegyeznek, bár a korosztály 22-27-ről ugorjon mondjuk 27-32-re!
Az ilyen fiatal nők általában még nem gondolkoznak nagy családon vagy általánosságban babán, előbb ők is szeretik megteremteni a megfelelő körülményeket.
21/L
1-2-3-5:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ez már érlelődik bennem pár hónapja, mióta beszéltünk erről először, csak ez mellett még több helyre is kinyúlok tanácsért, hogy biztos legyen. Beszéltem már erről tesómmal és régi jó barátokkal is. De akkor tényleg így lesz a legjobb
4-5:
Nem csak bankár/ügyvéd vagy úgy általában diplomás, karrierista nőismerőseim vannak. Valaki elég idős ahhoz, hogy 18 éves korától igyon alkoholt, 18 éves korától dohányozzon, 18 éves korától mehessen a seregbe szolgálni és onnan háborúba meghalni, 18 éves korától szavazni és dönteni az ország sorsáról, de valaki még túl fiatal ahhoz hogy saját beleegyezése alapján 22-25 éves korában a hüvelyébe egy pénisz spermát lövelljen és gyereke legyen?
(4: Amúgy nem gyerek, hanem kisbaba. Hívd inkább a 22-24 éveseket kisbabának, ne gyereknek. Azért az ő véleményükre is kíváncsi lennék.)
A szüleimnél apukám 29, anyukám 22 éves volt, amikor én jöttem és jól együtt vannak a mai napig bő harminc év után is, nagyon jó családban nőttem fel ahhoz képest, amit sajnos sokaknál látok. A nagyszüleimnél nem is mondom a korokat, korkülönbségeket, mert a 4-es válaszoló szívrohamot kapna, azt meg nem akarom.
Maradok annál a korosztálynál, amit mondtam, de köszönöm a véleményeteket.
Ha ebben nem tudtok megegyezni, és ennyire eltérő terveitek vannak, akkor jobb szakítani.
off: Nekem viszonylag sok unokatestvérem van, mégis legtöbbjükkel nem tartom a kapcsolatot, mert gondolkodásmódban, emberileg teljesen mások vagyunk. Szóval a nagy család nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy jó család.
projekt??
... amúgy akkor elhagyhat, ha szül neked 3 gyereket, aztán majd kéthetente vasárnap látod őket.
Igen, ha a céljaitok ennyire eltérőek, okosabb lenne szakítani.
Bocsi, hogy ezt írom, de 31 éves vagy, ilyenkor már legfőbb ideje megtalálni azt a nőt, akivel családot tudsz alapítani. Persze nem vagy elkésve, de vesztegetni való éveid sincsenek. Egy gyerek nem lesz rögtön, kéne hozzá komoly kapcsolat, ahhoz meg is kell találni a megfelelő személyt, és akkor még csak egy gyerekről van szó.
Lehet, hogy neked ez majd könnyen jön, nem kell sokat várni, de jobb felkészülni rá, hogy pl nem jön össze olyan könnyen a baba, vagy jó azért várni, nem azonnal pottyantani a következőt.
Szóval ha ennyire tudod, mit akarsz, és biztosan ez kell neked, akkor ne ragadj le olyan mellett, aki nem tudja neked megadni - ahogy te sem neki, amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!