Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nem akarja, hogy anyává tegyem őt, akkor inkább szakítsak vele?
A szüleimnek nincs testvére, nekem is egy tesóm van és mindig éreztem milyen fura ez a kis család, ahhoz képest amit a régi jó barátaimnál láttam/látok mindig a viszonylag sok unokatestvérrel, egyéb közeli rokonokkal. És hát szeretnék 3-4 gyereket, amire így az utóbbi közel tíz évben bőven összehoztam az anyagi fedezetet is.
A barátnőm viszont talán majd egyszer akar később 1 gyereket és ennyi, de még nem a következő pár évben.
Így gondolom tök értelmetlen együtt lennünk, igaz?
Most ha ezek a céljaink ennyire nem találkoznak, akkor hirtelen tök feleslegesnek érzem együtt lenni és inkább keresnék mondjuk egy 22-27 éves nőt, akivel nagyon jó és akinek a 3-4 gyerek belefér. Egy ilyen projekt közös véghezvitele után tudnám mondani, hogy a nővel igen, együtt leszünk amíg valamelyikünk meg nem hal majd öregként.
31/f, 26/n, - 2 éve együtt és egy éve lakunk is együtt
Szia! 29 vagyok, én is szeretnék 1 max 2 éven belül családot alapítani (házasságot is beleértve). A párom nem akar.
Írj pricvátot és megbeszéljük;)
Mert annyira nagyon fontos a gyerek? Hmmm?!
Apa is hármat akart, egy lett neki, mert majdnem meghaltunk a szülés közben.
Ha a te feleséged is így jár, vagy olyan sérülése lesz, ami miatt nem lehet több, akkor elhagyod? Vagy csalódottan beletörődve vele maradsz?
Én egy nemlétező gyerek miatt SEM dobnám el azt, akit amúgy szeretek.
Off: unokatesóméknál meg nem jön a gyerek. Egy van, 11 éve akarnak másodikat, már majdnem ráment a kapcsolatuk, a kislányukra kb. szarnak, és rápörögnek egy nettó hülyeségre, ahelyett, hogy a meglévő dolgaikat értékelnék.
Undorító vagy, ugye tudod? Te leszel az, aki ha nem jön a 2.-3.-4. gyerek simán lelép.
Vagy ha megszüli, és valami gebasz lesz, lelép...
A csaj érdekében hagyd el mielőbb. Jobbat érdemel nálad.
Más: belegondoltál, hgoy neked egy élvezés és csá, de neki tönkremegy a teste minden szüléskor?
Nem hogy meghízhat, de a hüvelye, a méhe ezek mind roncsolódnak, te idióta!
Kérdező, te igazi fogyatékos vagy. Többen válaszoltak a kérdésedre, hogy felejtsd el a huszonpáréves lányokat, ha ilyen komoly terveid vannak, de mindenkit lehurrogsz. Mindegy, a te életed, ha 30+ évesként egy szinten érzed magad egy 25-26 alattival, az téged minősít. Igen, ezek még gyerekek, semmi köze a karrierhez, ezt nem is tudom, minek hoztad fel. Itt érettségről van szó
Az érvelésed pedig fenomenális, ennyi erővel egy 14 évest is telelőhetsz spermával, de nem valószínű, hogy jó lenne. Attól még, mert 18 évtől nagykorú valaki, nem lesz egyből érett és felelősségteljes, tapasztalt ember. Mondjuk a válaszok alapján inkább neked sem kéne gyerek, úgyis csak egy kétlábonjáró méhet keresel, aki majd kihordja a kölykeidet. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!