Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom nem akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nem akarja, hogy anyává tegyem őt, akkor inkább szakítsak vele?

Figyelt kérdés

A szüleimnek nincs testvére, nekem is egy tesóm van és mindig éreztem milyen fura ez a kis család, ahhoz képest amit a régi jó barátaimnál láttam/látok mindig a viszonylag sok unokatestvérrel, egyéb közeli rokonokkal. És hát szeretnék 3-4 gyereket, amire így az utóbbi közel tíz évben bőven összehoztam az anyagi fedezetet is.

A barátnőm viszont talán majd egyszer akar később 1 gyereket és ennyi, de még nem a következő pár évben.

Így gondolom tök értelmetlen együtt lennünk, igaz?

Most ha ezek a céljaink ennyire nem találkoznak, akkor hirtelen tök feleslegesnek érzem együtt lenni és inkább keresnék mondjuk egy 22-27 éves nőt, akivel nagyon jó és akinek a 3-4 gyerek belefér. Egy ilyen projekt közös véghezvitele után tudnám mondani, hogy a nővel igen, együtt leszünk amíg valamelyikünk meg nem hal majd öregként.

31/f, 26/n, - 2 éve együtt és egy éve lakunk is együtt

2017. szept. 22. 18:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Anyává tenni... ez milyen undorító megfogalmazás.
2017. szept. 22. 19:48
 12/27 anonim ***** válasza:
86%

és inkább keresnék mondjuk egy 22-27 éves nőt, akivel nagyon jó és akinek a 3-4 gyerek belefér.

nem akarlak elkeseríteni, de épp ez a korosztály az, ami szarik a szülőségre, és a te 4 gyerekes projektedtől valszeg sikítva menekülne.

neked leginkább egy punci kell, amit megrakhatsz, és aki kihordja, megszüli.

ne ez legyen a fő cél amikor párt keresel.

amúgy épp elegen vagyunk ezen a rohadt bolygón, a te 4 gyereked nélkül is tumultus van, szóval gondold át.

2017. szept. 22. 20:31
 13/27 anonim ***** válasza:
91%

Hát figyelj, a 22-27 az tényleg fiatal kategória!

Én 21 vagyok és szeretnék sok gyereket - majd. 28 éves korom körül az elsőt. És szerintem jó anya is lennék de basszus nem gyerek fejjel. Szeretnék egzisztenciát, kiismerni magam, stb ehhez idő kell.

Jobban jár a barátnőd ha hagyod így.

2017. szept. 22. 20:52
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

28 vagyok, az ismerőseim vagy nem szülték még, vagy max egyet vállalnék, én pl egyet sem akarok.

neked egy szülőgép kell, ennyi.

keress egy nőt, akit eltarthatsz, biztos örömmel szül neked orrba -szájba

2017. szept. 22. 20:56
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a koros dolgokkal kapcsolatos válaszokat, de abban tényleg leszarom a véleményeteket. Már leírtam a 6-ban a válaszom rá. Részemről egy férfinak saját magánál 5-10 évvel fiatalabb nővel érdemes családot alapítania.

11: Szerintem ez egy gyönyörű kifejezés. Anyává és apává tesszük egymást. Nekem ez nagyon szépen hangzik.

(Jó, ha leszbikus vagy, és/vagy soha nem akarsz gyereket akkor megértem hogy nem tetszik, semmi gond.)

---

Tényleg jól írjátok, hogy így felesleges a mostani kapcsolatomban maradnom. Meg kell lépnem a szakítást, csak kicsit nehéz, mert jól megvagyunk. De hosszú távon is gondolkodnom kell, nem szabad leragadni a jelenben. Köszönöm a válaszokat! Sziasztok!

2017. szept. 22. 20:59
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért kalkulálj a dolgokba még néhány tényezőt. Tekintve, hogy férfi vagy fogalmad sincs a női létről es a terhességről. Lehet talalsz valakit aki szül 3-4 gyereket, de mi van akkor, ha rosszul viseli az elsőt es soha többet nem akarja átélni? Vagy éppen valamilyen rendellenesség miatt iszonyú nehezen akar egyetlen egy is összejönni.

Nem csak arról van szó, hogy ennyit akarsz, ő meg amannyit. Kicsit tündérmesében élsz.

2017. szept. 22. 21:03
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja basszki a terhesség és a szülés nem egy full veszélytelen dolog, dehát mit várjunk egy pasitól akinek igazából csak 5 perce van az egészben és az is csak az élvezet... A kellemetlenségeket, a fájdalmat nem ő viseli így aztán de könnyű kijelenteni hogy neki 3-4 gyerek kell!
2017. szept. 22. 21:18
 18/27 anonim ***** válasza:
60%

ha ilyen szinten tele vagy,hogy neked beleférne 3-4 gyerek is,akkor simán pattintsd a mostanit,csípj fel egy 20 körülit,beleülteted a jólétbe,1-2 évig alakítgatod,formálod magadra,aztán örömmel szüli majd a bébiket.

amire esetleg figyelnék ez ügyben,hogy a gyerkőcök között legyen minimum 3 év.

1.hogy mindegyik csecsemő megkapja a maximális odafigyelést.

2.ne változzon a nő leépült idegbeteg mosónővé testileg és igényszintben mint akik egy rakásra szülnek 2-3at,hanem minden szülés után nyerje vissza szépen az alakját és az idegeit.

2017. szept. 22. 21:19
 19/27 anonim ***** válasza:
93%
Igen,de szerintem mihamarabb szánd rá magadat,és engedjétek el egymást
2017. szept. 22. 21:20
 20/27 Missi_Key ***** válasza:
100%

én csak azt nem értem....2 év alatt ez nem került szóba?

minek költöztél össze olyannal akiről tudod hogy dobni fogod 4 gyerekért :D

amúgy meg túl vagyunk népesedve..szóval köszi előre is hogy miattad (is) rosszabbak lesznek az életkörülményeim 10-20 év múlva...

2017. szept. 22. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!