Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvert, gyerekeim vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert, gyerekeim vannak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap a párom megvert.Elég durván.A kezei nyomai a nyakamon és a harapás nyoma az arcomon...

Tudom hogy el kell hagynom nem is szándékozom örökre vele maradni.

De addig is amig összeszedem magam anyagilag és biztositom hogy a gyerekeim velem lehessenek (nem közös gyerekek)

addig is mit tegyek? Hogyan tovább? Hogy viseljem el ezt a helyzetet? Hogy tegyek ugy addig is mintha minden rendbe lenne?

Honapok kellenek talán tavaszra... mire annyira összeszedem magam,magunk hogy elmehessünk innen :( Nem tudom hogy lehet az ilyesmit elviselni. Családom sajnos nincs. Egy 80 éves nagyanyám van és a gyerekeim. Nagyanyám segit amiben tud de hozzá nem költözhetünk,szüleim már rég nem élnek,testvéreim nincsenek. Állást kell találnom és pénzt gyűjtenem hogy elmehessünk innen de nem tudom hogy addig is hogy viselkedjek mit hogyan tegyek hogy ne legyen addig se több verés.

Nagyon félek :'( Kérem aki tud adjon valami használhato tanácsot.

Köszönöm előre is!

#gyerekek vannak
2017. okt. 29. 15:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ez egy kamu kérdés.
2017. okt. 29. 18:31
 32/39 A kérdező kommentje:
Kamu?? Érdekes...én nem találom viccesnek se a fájdalmat se azt hogy fogalmam sincs hogyan tovább amig nem tudok lépni...
2017. okt. 29. 18:36
 33/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, barátaid vannak, akik tudnának átmenetileg segíteni? Nagymamádnál túl kicsi a ház, vagy mi az oka?
2017. okt. 29. 20:45
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Hol laktatok mielőtt odaköltöztetek hozzá? A gyerekeket az apjuk nem tudja elvinni,nehogy őket is bántsa!hány évesek?
2017. okt. 29. 20:54
 35/39 anonim ***** válasza:

Itt sokan próbáltak segíteni de ha nem ismerjük pontosan a helyzetet akkor szerinted fogunk tudni megfelelő választ adni? Az se mindegy, hogy két gyereked van vagy mondjuk hat. Kérdeztük, hogy mi a helyzet a gyerekeid édesapjával. Ez is fontos mert ez is egy lehetőség. Legalább a gyerekeket magához vehetné ideiglenesen. Nem is válaszoltál, hogy hány gyereked van és hogy hány férfitól. Milyen a viszony a gyerekeid apjával? Lehet, hogy ő tudna segíteni.

A nagymamához miért nem mehettek ideiglenesen? Van más rokonod aki segíteni tudna, unokatestvérek például? Azonnal lépned kell. A pasid persze rimánkodni fog de itt nem lehet visszaút mert ütni fog máskor is.

2017. okt. 29. 20:56
 36/39 anonim ***** válasza:

Kifogás kifogás hátán.

Akkor maradj a szarban és várd meg, míg a gyerekedet is megveri.

2017. okt. 29. 22:12
 37/39 anonim ***** válasza:

Ugye nem a közeletekben akarsz anyaotthonba menni? Gondolod ott nem talál meg?

Nincs egy volt kollégád, aki segítene? Akárki?

2017. okt. 29. 23:12
 38/39 anonim ***** válasza:
Menj be a családsegítőbe. Két éve a barátnőm hasonló helyzetben volt, egy hónap alatt el tudott költözni, kapott segélylakást két gyerekkel. A veréseket nem tudod kiküszöbölni sajnos, és tényleg ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat.
2017. okt. 30. 05:17
 39/39 anonim ***** válasza:

A nagymamanal talan meghuzhatnatok magatokat akar egy kamraban is csak futeni lehessen. azt se lehet? egyaltalan hany gyerek van es HOL VAN A GYEREKEK APJA ebben az egesz tortenetben? bortonben van vagy meghalt vagy mi van vele?

ha tul sokaig varsz megveri a gyerekeket is vagy orokre maradando kart szenvedsz. en 3 evig eltem bantalmazott kapcsoltban a fel fulemre 80 % ban nem hallok a hajamat kiszakitotta az exem a fejborommel egyutt es hasonlo finomsagok. eleinte csak engem bantott de amikor a 6 honapos gyereket a falhoz akarta vagni akkor kiugrott belolem az anyaallat. par honap mulva megismerkedtem a masodik ferjemmel akivel kozosen neveltuk fel a gyereket. ha o nem jon nem tudom mi lett volna, valoszinuleg mind a kettonket megolt volna. ne vard meg az ilyen fejlemenyeket. ha lanyod van megeroszakolhatja de banthatja a gyerekeket barmilyen modon is.

2017. dec. 8. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!