Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvert, gyerekeim vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert, gyerekeim vannak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap a párom megvert.Elég durván.A kezei nyomai a nyakamon és a harapás nyoma az arcomon...

Tudom hogy el kell hagynom nem is szándékozom örökre vele maradni.

De addig is amig összeszedem magam anyagilag és biztositom hogy a gyerekeim velem lehessenek (nem közös gyerekek)

addig is mit tegyek? Hogyan tovább? Hogy viseljem el ezt a helyzetet? Hogy tegyek ugy addig is mintha minden rendbe lenne?

Honapok kellenek talán tavaszra... mire annyira összeszedem magam,magunk hogy elmehessünk innen :( Nem tudom hogy lehet az ilyesmit elviselni. Családom sajnos nincs. Egy 80 éves nagyanyám van és a gyerekeim. Nagyanyám segit amiben tud de hozzá nem költözhetünk,szüleim már rég nem élnek,testvéreim nincsenek. Állást kell találnom és pénzt gyűjtenem hogy elmehessünk innen de nem tudom hogy addig is hogy viselkedjek mit hogyan tegyek hogy ne legyen addig se több verés.

Nagyon félek :'( Kérem aki tud adjon valami használhato tanácsot.

Köszönöm előre is!

#gyerekek vannak
2017. okt. 29. 15:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
5#ös, azért nem tud lépni a kérdező mert kiszolgáltatott. Én ugyanebbe a helyzetbe vagyok másfél éve nem vesznek fel sehova munkára. Addig nem tudok lépni a gyerekekkel míg nem kapok állást. Addig eltart az uram aki megvert. Ötlet?
2017. okt. 29. 16:15
 22/39 anonim ***** válasza:
Hány gyerek van? Egy apától vannak? Az édesapjuk mivel foglalkozik?
2017. okt. 29. 16:17
 23/39 anonim ***** válasza:
57%

Jó, majd megsimogatom a buksikáját, hogy kölyköstől odacuccol az első agresszív farokhoz, aztán tavaszig várja a csodát, hogy minimálbérből el fog tudni tartani (legalább) 3 embert.

Tudod mi lesz? Nem fog menni sehova, mert egyszerűen nem tud. Tavaszra terhes lesz a következő gyerekkel, hátha akkor a kanja megszelidül.

2017. okt. 29. 16:18
 24/39 A kérdező kommentje:

Nem leszek terhes mert spirálom van eszembe se jutna levetetni sem!!!!

Gyár több szakos,egy szakra nem vettek fel több helyen probalkoztam a gyerekek miatt meg az egy szak a legjobb hogy mire hazaernek en is itthon lehessek velük.A telep ezért is volt jo és lett is volna vagy lenne is ( reménykedem találok még hasonlot bár oda nagyrészt csak ismerösök által lehet bejutni,nem nagyon hirdetnek ilyet)

2017. okt. 29. 16:22
 25/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, válaszolnál, hogy miért nem tudsz a nagymamádhoz odaköltözni arra a pár hónapra a gyerekekkel?
2017. okt. 29. 16:42
 26/39 anonim ***** válasza:
66%
Honnan tudod, hogy megéred a tavaszt?
2017. okt. 29. 16:43
 27/39 A legrosszabb ***** válasza:
54%
Forgatókönyv: pár héten belül sikerül elköltöznie, talál albit, talál elfogadható munkahelyet, majd ki fogja találni, hogy hiányzik a pasikája, aki szerinte azóta már biztosan megváltozott, s rájön, hogy halálosan szereti őt, s visszabútorozik hozzá a boldog élet reményében. Tipikus.
2017. okt. 29. 17:23
 28/39 anonim ***** válasza:
63%

Igen és az is tipikus, hogy a kérdezőnek kettő lehetősége van a nagymama és az anyaotthon, de valamiért egyik sem jó.

És a volt párod? A gyerekek édesapja? Ő sem tud segítséget nyújtani?

2017. okt. 29. 17:41
 29/39 anonim ***** válasza:
73%
Tippelek: a gyerek apja se volt különb, azért menekült az első pasihoz, aki befogadta.
2017. okt. 29. 17:46
 30/39 A kérdező kommentje:

Nagyanyám nem tud befogadni minket nem én nem mennék oda,hasonloképp az anyaotthon mert oda se azért mert nem mennénk haem mert várólistára tesznek és az is idő mire oda mehetünk...

Ha tehetném nem maradnék itt és amint lehetséges lépni is fogok!!!

Egyébként tévedés mert mégcsak nem is a gyerekek apjától jöttünk ide hozzá nem menekültünk ilyesmi elől. Nem kellene rögtön általánositani meg egybevenni mindenkit mindenkivel...!!! Megeshet valakinek az ilyen életforma jo és tényleg sosem lép de az nem én vagyok. Tanácsot kértem hogy birjam ki amig léphetek nem pedig azt hogy vegyenek egy kalap alá azokkal akik csak kifogásokat keresnek meg szeretik ha verik őket csak nem ismerik el. Biztos van ilyen ha annyian évekig birják de attol még nem mindenki. Ahogy én sem.Csak azt nem tudom addig hogyan amig léphetünk.... :( ehhez kértem tanácsot...

2017. okt. 29. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!