Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 3éve van párom akit nagyon szeretek ő vele képzelem el az életem őt szeretném a gyerekeim apjának, de valami hiányzik.
A szex nem túl jó vele, nincsenek finom érintések vagy napközbeni csókok szoval a testiség abszolult elmúlt. Probáltunk változtatni de valamiért nem lett jobb.
Találkoztam egy férfival a munkahelyemen akihez eszmeletlenül vonzodni kezdtem 3 hónapig ment a "flörtölés" de az alatt az idő alatt annyi törődést kaptam amit a 3 év alatt sem. Aztán egy céges buli után lefeküdtem az illetővel és sajnos annyira jó volt hogyha most rágondolok is kiráz a hideg. Szeretné megismételni és én is vágyom rá eszméletlenül. De ő vele viszont nem tudom elképzelni a jövőm mint férj. Mit tegyek?
23/L
Köpj egyet és állj alá. Próbáltad megbeszélni a barátoddal, hogy mire vágysz?
Ekkora szánalmas nőket. Ezek után mondja bárki is, hogy komoly kapcsolatot akar elképzelni...
Mindig is csodáltam a nők szeretet fogalmát, pláne azt, ahogy a megcsalást bele tudják suvasztani.
Hagyd el, ne rabold tovább szegény srác idejét!
8-as xDD ...... mennyire igaz b+
"Megtaláltam álmaim ffét Bélát, leendő gyermekeim apját."
"Jani, akkor kúrjunk titokban kedden megint! Igaz, leendő gyermekeim apját már megtaláltam, de veled azért kúrok néha."
Értékrend a toppon xD
Legjobb dolga Janinak van, mert őt nem fárasztod az ostobaságoddal, de legalább szétkúrhatja a kis pcsádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!