Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? 3éve van párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 3éve van párom akit nagyon szeretek ő vele képzelem el az életem őt szeretném a gyerekeim apjának, de valami hiányzik.

Figyelt kérdés

A szex nem túl jó vele, nincsenek finom érintések vagy napközbeni csókok szoval a testiség abszolult elmúlt. Probáltunk változtatni de valamiért nem lett jobb.

Találkoztam egy férfival a munkahelyemen akihez eszmeletlenül vonzodni kezdtem 3 hónapig ment a "flörtölés" de az alatt az idő alatt annyi törődést kaptam amit a 3 év alatt sem. Aztán egy céges buli után lefeküdtem az illetővel és sajnos annyira jó volt hogyha most rágondolok is kiráz a hideg. Szeretné megismételni és én is vágyom rá eszméletlenül. De ő vele viszont nem tudom elképzelni a jövőm mint férj. Mit tegyek?

23/L

2017. máj. 20. 23:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra gondolj, hogy 3 év alatt öt is megunnád.
2017. máj. 20. 23:42
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Szakíts a barátoddal, dugj a férfival amíg nem találod meg a férjnek valót.
2017. máj. 20. 23:43
 3/17 anonim ***** válasza:
31%

Köpj egyet és állj alá. Próbáltad megbeszélni a barátoddal, hogy mire vágysz?

Ekkora szánalmas nőket. Ezek után mondja bárki is, hogy komoly kapcsolatot akar elképzelni...

2017. máj. 20. 23:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Masodik valaszoloval ertek egyet. Csak arra figyelj h ne szeress bele az uj fickoba ha nem valo ferjnek, szoval a romanc ne tartson sokaig, kulonben nagyon fogsz szenvedni. A baratodnak meg jar egy korrekt szakitas ahol elmondod az okokat, ne alazd ot a hata mogott.
2017. máj. 20. 23:51
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Ezismijen ribbancitt. Apasijat ismeg csalja,azt se tugya hogymit akar, nem kell ferj mert akor nemtuc menni asvajcba takaritani.
2017. máj. 21. 00:04
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Ez van, ha az ember állatként viselkedik. Tudatosságnak nyoma sincs itt. Véget kellett volna vetni a korábbi kapcsolatnak hivatalosan, aztán összejönni a kollegával. Mivel megsértetted a kapcsolatod energiáját, a karma törvénye lesújt rád. Most nevetsz, de így lesz. Mindenki így jár, ki szexre alapoz egy emberi kapcsolatot.
2017. máj. 21. 00:07
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

Mindig is csodáltam a nők szeretet fogalmát, pláne azt, ahogy a megcsalást bele tudják suvasztani.

Hagyd el, ne rabold tovább szegény srác idejét!

2017. máj. 21. 00:08
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Ezt a kérdést be kellene linkelni a "miért nincsenek rendes férfiak" kérdéshez.
2017. máj. 21. 00:15
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

8-as xDD ...... mennyire igaz b+

"Megtaláltam álmaim ffét Bélát, leendő gyermekeim apját."

"Jani, akkor kúrjunk titokban kedden megint! Igaz, leendő gyermekeim apját már megtaláltam, de veled azért kúrok néha."

Értékrend a toppon xD

Legjobb dolga Janinak van, mert őt nem fárasztod az ostobaságoddal, de legalább szétkúrhatja a kis pcsádat.

2017. máj. 21. 00:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Értékeljük még jobban a "magányt"!
2017. máj. 21. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!