Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvert, gyerekeim vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvert, gyerekeim vannak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap a párom megvert.Elég durván.A kezei nyomai a nyakamon és a harapás nyoma az arcomon...

Tudom hogy el kell hagynom nem is szándékozom örökre vele maradni.

De addig is amig összeszedem magam anyagilag és biztositom hogy a gyerekeim velem lehessenek (nem közös gyerekek)

addig is mit tegyek? Hogyan tovább? Hogy viseljem el ezt a helyzetet? Hogy tegyek ugy addig is mintha minden rendbe lenne?

Honapok kellenek talán tavaszra... mire annyira összeszedem magam,magunk hogy elmehessünk innen :( Nem tudom hogy lehet az ilyesmit elviselni. Családom sajnos nincs. Egy 80 éves nagyanyám van és a gyerekeim. Nagyanyám segit amiben tud de hozzá nem költözhetünk,szüleim már rég nem élnek,testvéreim nincsenek. Állást kell találnom és pénzt gyűjtenem hogy elmehessünk innen de nem tudom hogy addig is hogy viselkedjek mit hogyan tegyek hogy ne legyen addig se több verés.

Nagyon félek :'( Kérem aki tud adjon valami használhato tanácsot.

Köszönöm előre is!

#gyerekek vannak
2017. okt. 29. 15:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
A nagymamádhoz miért nem tudtok odaköltözni? Akár csak pár hónapra. Biztosan befogadna, ha látná, mit tett veled! Még mindig jobb egy kis helyen nyomorogni egy ideig, mint egy bantalmazó emberrel lakni. Ha magad miatt nem is, de a gyerekeid érdekében!
2017. okt. 29. 15:56
 12/39 anonim ***** válasza:

Akkor keress messzebbi anyaotthont.

Biztos van ahol befogadnak. Amúgy sem a másik utcába kell menni, ha nem akarod, hogy meg találjon.

2017. okt. 29. 15:59
 13/39 A kérdező kommentje:

Azért nem dolgozom mert nemrég felmondták a munkahelyemen a szerződésem mivel visszament dolgozni az akinek a helyére felvettek.

Dolgoztam nem tartattam el magunkat! Ez nem is állt szándékomban!

A verést azért kaptam mert tegnap nagyanyámnál voltam a gyerekekkel,beszélgettünk,a telefonom le volt halkitva és nem reagáltam hogy irt meg hivott csak kb fél órával késöbb...azt gondolta biztosan nem ott voltam....

2017. okt. 29. 15:59
 14/39 anonim ***** válasza:
15%

Azt tudom tanácsolni, hogy fogod a gyerekeid és beviszed őket a legközelebbi gyerekvédelmi intézménybe. Ahol a legjobb esetben nevelőszülőhöz kerülnek.

Te meg elhúzol egy női hajléktalan szállóra.

Aztán járod a munkaerő kölcsönzőket, gyárakat, vagy akár az utcát, hogy találj munkát. Utána keresel valami albérletet, vagy veszel valami külterületi fűthető vikendházat, hitelre.

Megteremted a feltételeit, hogy egyedül él tudd látni és fel tudd nevelni a gyerekeid.

Ha nem megy, akkor nem vagy alkalmas anyának, nem szabad, hogy visszakapd őket, és rájuk szabadíts valami állatot, aki testileg és lelkileg megnyomorítja őket.

Saját magad úgy vereted agyon a következő kanoddal, ahogy jól esik. De ha van egy csepp eszed, akkor nem erőlteted a párkeresést, mert neked ez nem megy.

Ezen kívül javaslom a spirált: 5 évig nem esel teherbe, hogy újabb szerencsétlen gyereket szülj a semmire.

2017. okt. 29. 16:00
 15/39 anonim ***** válasza:
0%
Csak annyit mondok: nem akarásnak nyögés lesz a vége.
2017. okt. 29. 16:01
 16/39 anonim ***** válasza:

Én már tegnap este a nagyanyámnál lettem volna gyerekestől, az tuti.

Fogsz te még kapni tavaszig egy párszor, de szerintem ez a tegnapi nem is az első volt.

2017. okt. 29. 16:03
 17/39 anonim ***** válasza:
Mit dolgoztál? Mi a végzettséged?
2017. okt. 29. 16:05
 18/39 A kérdező kommentje:

tyúktelepen dolgoztam. Csak nappalos 8 ora. Általános iskola,szakmát nem fejeztem be ( még a szüleim halála idején kellett ott hagynom..ez egy másik történet)

Nagyanyámhoz már nem volt mivel visszamennem tegnap több kmre lakik,a gyerekeket is busszal vittem el hozzá.itt a szünet ma meg már dolgoztam volna (ugyanugy telepen) ha ez az esti dolog nincs... most elfelejthetem azt az állást is :(

2017. okt. 29. 16:09
 19/39 anonim ***** válasza:
49%
Mi lenne ha egyesek nem kötnének bele a kérdezőbe ? Van elég baja így is...
2017. okt. 29. 16:10
 20/39 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha elmennél valami gyárba dolgozni.
2017. okt. 29. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!