Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelmeztessem az exem uj baratnojet, arra hogy engem MEGVERT anno a srac?
Megvert az exem. Ez egy eve volt. Birosagi ugy lett belole. Hosszu lefolyasu. A targyalas folyaman kiderult hogy az elottem levo baratnojet is bantotta. Most lattam hogy uj baratnoje van. Egy iskolas 16 koruli. (en 24 vagyok most, o 23)
KERDESEM:
Figyelmeztessem a lanyt?
Majdnem biztos vagyok h semmit sem tud arrol mi tortent.
Vedd figyelembe,ha figyelmezteted is nem biztos, h ogy elhiszi,lehet azt hiszi csak kavarni akarsz köztük.
Én sem hinném el pláne exnek bem
Közvetlenül szerintem nem lenne jó ötlet, mivel benned inkább rivális fog látni, mint jóakarót.
Gondolom, fb-on láttad, hogy kapcsolatban vannak. Gondolom, azt is látod, kik a családtagok, van-e közös ismerősötök. Inkább a lány anyjának/apjának kéne írni egy tárgyilagos levelet, vagy egy közös ismerőst megkérni, hogy figyelmeztesse.
Alapvetően az elvvel tökéletesen egyetértek, és nagyon is helyes, hogy figyelmeztetni szeretnéd. De a gond az, hogy egy fülig szerelmes, naiv 16 éves kislány hamarabb kezd hisztizni, hogy el akarod szedni a pasiját, mint gondolkodni.
Egy módon tudod esetleg figyelmeztetni, ha a bírósági tárgyaláson kapott papírokat lefénymásolod, és eljuttatod hozzá névtelenül. Így látni fogja, hogy TÉNY, hogy verte a barátnőit, és sok jóra ne számítson ő sem.
Az ex ferjem megverte az ex feleseget (akivel meg azelott volt mielott engem megismert), 8 evig voltunk egyutt, engem soha, egyszer sem bantott, sem fizikalisan, sem pszichesen.
Ha merges volt, akkor beleutott a falba es ennyi. Sosem fenyegetett, sosem emelt ram kezet....semmi.
Volt egy masik exem (nem ferj, csak pasi) o is megverte az egyik exet, 2 eves kapcsolat alatt egyszer sem utott meg, meg viccbol sem. Torekeny csaj vagyok, szal nem valami felelmetes szumo birkozo, de a tortenet lenyege, h minden ember mast hoz ki egymasbol.
Lehet, h a jelenlegi csajat sosem fogja bantani, de ha szukseget erzed h elmondd a lanynak, akkor hajra habar ha szeretik egymast sztem nem oszt, nem szoroz igy is ugyis vele marad.
30/N
Vannak olyanok akik sajnos tényleg ezt hozzák ki. Nővérem sajnos tipikusan olyan, akit olyanok is akartak már megcsapni akik amúgy nagy védelmezői a "nem bántunk senkit"-nak. De nővérem annyira idegesítő, nagyképű és minden szaván érezni valami - semmire sem - felsőbbrendűség-képzetet. Semmit nem csinál, de mindig basáskodik, belepofázik, a hangneme akaratos, sértő, de mindig "ő az áldozat". Ja, és nincsenek gátlásai, simán hazudik (mert ő "úgy emlékszik vissza"). Egy nap meg fogják verni és hogy őszinte legyek nem fogom sajnálni, mert megérdemli.
Ha agresszív és verekedős a pasi (márpedig ha két barátnőjét megverte egymás után, akkor az), szerintem SZÓLJ! A hivatalos papírokat mindenképp mutasd meg neki, illetve az előző barátnő is segíthet, ha akar.
Utána lépj tovább, de szerintem ennyi belefér, hátha a pasi tanul belőle (naiv gondola, tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!