Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvert a baratom most az elobb ha elmegyek a rendorsegre feljelentest tenni kezdenek ezzel valamit vagy folosleges ez?
Azonnal nyomás a rendőrségre és feljelentést lehet tenni testi bántalmazás miatt.
Ne legyél gyáva elmenni oda, nyugi ott minden rendben lesz.
és még él?
Nincsenek rokonaid?
Rendörség minimum.
Ne menj most a rendőrségre. Kórházba menj látleletért, azzal menj be a rendőrségre. Azonnal !
31/f
1. Együtt éltek?
2. Menj a rendőrségre, és tedd meg azt a feljelentést.
3. Keresd fel pár megbízható ismerősödet, és kérj segítséget tőlük, hogy ne bánthasson többé ez a féreg.
A vita abbol alakult ki h szamon kertem mert hazudik.. Mert hazudott es el is szolta magat
.hirtelen termeszetu,elkezdett ordibalni hiaba mondtam h fejezze be megjobban ordibalt hiaba mondtam normalisan nyugodtam h mi a bajom elkezdett uvolteni nekem jott hajamnal fogva lerantott az agyra okollel elkezdtw verni a fejem ha vissza adtam ugy elkezdett folytogatmi es raterdelt a mellkasomra h tenyleg majdnem megfulladtam azt ereztem.. Aztan bejott az anyja raszolni es elotte is megtepett annyira h szabalyosan faj a fejem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!