Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ebben az esetben tennétek feljelentést?
"barátok". Bűnt követtek el? Nem kicsit. Nem érdekel a karrierjük meg a sápadt vigyorgó pofájuk, kapják meg szépen, amit megérdemelnek.
Nem durván fogalmazva erőszakolták meg, hanem elég érzékenyen és tárgyiasan fogalmazva.
Akik privátban nekem estek, hogy "hogy kérdezhetek ilyen hülyeséget"?
Egy nagyon távoli ismerősről hallottam ezt, mind a három fiúnak a családja egy zsák pénzt ajánlott a lánynak, illetve hogy fizetnek minden kezelést (gondolom pszichológus, ha szükséges), csak ne dobja fel a fiúkat, mert azzal mind a három család szégyenbe kerülne. A lány pedig őrlődik, hogy mit csináljon. Ráadásul azt hiszem, az egyikbe szerelmes is volt.
Szóval nem magamtól találok ki hülyeségeket, csak vélemények érdekelnek.
Szerintem ha nemi erőszakot lehet még valamivel tetőzni akkor ezzel biztos! A barátaim??? Ez már tényleg szörnyűséges. Egy random idegennél még vigasztalhatja azzal magát az ember lánya, hogy beteg, perverz, torz a lelke, vagy sötét mint az öltöző szekrényem... de a barátaimat szerettem, megbíztam bennünk, vigyázniuk kellett volna rám, nem pedig bántaniuk!!!
És az a baj, hogy ebben az országban a felelősségvállalás az nem nagyon megy. Csak az ujjal mutogatás. Engem nem érdekel a karrierjük, mert felelősségük nem kicsi, a kialakult helyzetért. Tettek valami borzalmasat, akkor vállalják is érte a következményeket!
Biztos, hogy nem hagynám, hogy megússzák a dolgot. Ha velem a barátjukkal ilyet tettek, akkor mire képesek még? Bedrogoznak és legközelebb kisiskolás lányokat erőszakolnak meg? Mert az jó buli! Fenét! Elejébe kell ennek menni.
Mindenképpen tennék, igen.
Az ő érdekükben is. Ugyanis sokkal jobb lenne ezek után nekik több rácsos ajtó mögött, őrökkel körülvéve, mielőtt egyenként levadássza őket valaki.
#6 : az eset megtörtént, ha esetleg nem sikerült elolvasnod, amit fentebb írtam.
Kérdést kiírni pedig van jogom, olyat, amilyet akarok.
Ha eleg penzt adnak, nem tennek feljelentest, de minimum milliardos tetelre kell gondolni.
Minden egyeb esetben total hidegen hagyna a fiuk kesobbi karrierje es a csaladok jo hirneve. De szerencsere nincsenek ilyen pszichopata barataim / haverjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!