Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ebben az esetben tennétek feljelentést?
Te jó ég, olvasni is rossz...
Egy barátnőmmel kísértetiesen hasonló dolog történt, külföldön él, egy buliban a város legbefolyásosabb családjának fiacskája meg a haverjai (4en voltak azt hiszem) erőszakolták megy, ugyanígy bebszva, bedrogozva (annyi különbséggel, hogy a barátnőmnek is tettek valamit az italába)
Ott csak a gazdag srác szülei csinálták azt, hogy megpróbálták lefizetni, csak azért nem tett feljelentést a barátnőm, mert az apukája a gazdag srác apjának egy cégénél dolgozott, és nem akarta, hogy neki baja legyen belőle.
Mondjuk pár év múlva a srácot teljesen más miatt leültették, szóval igazából utolérte a karma.
Nyilván ez baromi ritka és kivételes eset, de előfordul. Ebben az esetben én sem tudtam volna, mit cselekedjek, másban (a kérdésben említettben) gondolkodás nélkül feljelentés. Teszek a karrierjükre.
#9 : érdekes módon mindenkinek sikerült normálisan válaszolni, rajtad kívül. Ezek szerint mindenki hülye, csak te vagy értelmes. Világos.
#12 : a három srác volt bedrogozva. Azt, hogy ez buliban, vagy milyen körülmények között történt, azt nem tudom.
Velem megtörtént, igaz "csak" egy pasi volt, de az az egyik legjobb barátom volt. (mellesleg én többet éreztem iránta, de ez részletkérdés)
Ő nem próbált meg lefizetni, csak szimplán könyörgött, hogy ne dobjam fel, mert tönkremegy az élete. Amikor rákérdeztem, hogy az én életemmel mi van, azt mondta, "normál esetben benne lettem volna".
Gondolom nem kell mondjam, hogy az első utam a nőgyógyászhoz, a második meg a rendőrségre vezetett...
Nincs annyi könyörgés, vagy pénz, amiért eldobnám a becsületem.
Erre be kellene hozni azt a törvényt, hogy minden férfi aki nőt erőszakol vágják le a micsodáját, az ilyen szülő aki elszúrta a gyerek nevelést az is egy mocsok és annak is a rács mögött lenne a helye.
Miért nem jelented, ha tudsz róla?
#18 : hihetetlen, hogy ennyire értetlen emberek vannak.
#19 : talán egyszer, ha láttam ezt a lányt, beszélni az életben nem beszéltem vele. Nem hiszem, hogy bele kéne avatkoznom.
amúgy mi van ha kitalálta? attól még lehet rá válaszolni, hogy ha ilyen történne ki mit tenne...
ennél sokkal szörnyűbb dolgok is megtörténnek, nem kell úgy rácsodálkozni.
én feljelenteném. le se sz arnám a könyörgést és az életüket. a pénzt meg elfogadnám. kp-ban kérném, nyom nélkül. :D
egyébként mégha az egyikbe szerelmes is volt, ezek után mégis hogy érezhet iránta bármi pozitívat? ha ilyet megtesz vele...
Persze! A pénzt elfogadnám vigaszdíjként (legyen hétszámjegyű legalább), utána felnyomnák őket a fenébe grátiszként, és menne az indexhez vagy valamelyikhez a sztori. Bár velem sajnos/szerencsére ilyen nem fordul elő, mert életemben nem voltam részeg, és igazából bulizni sem járok el, pláne ilyen kretén arcokkal, a négy fal között meg nehezen fordul ilyen elő.
Már csak azért is tennék feljelentést, sőt csapnék médiacirkuszt, mert az elmúlt években több ilyen eset is történt, és az ostoba, dagadó farkú barmok nem tanulnak abból, hogy hullarészeg, bekarcolt pecsákhoz SOHA NEM NYÚLUNK. Még akkor sem, ha nem a barmok itatták le, és maguk a luvnyák kérik és teszik a lábukat szét. Hozzájuk sem szabad szólni, maximum a mentőket hívjuk rá. Emlékezzünk a mentősökre is, akik a munkájukat végezték, most meg mosakodhatnak, hogy mi is történt az ominózus napon... Ennyire könnyű bajba kerülni, hát még ha tesznek is érte 8beetetés, kitervelt nemi erőszak) és vaj van a fejükön.
Ameddig a pasik nem érzékelik, hogy ez a helyzet rettenetesen gáz, és az egész életüket veszélybe sodorja, addig bizony tancéllal is muszáj minden egyes ilyen helyzetből botrányt csinálni és rendőrségi ügyet. Az okos férfiak megtanulják, hogy nem tömhető be minden lyuk, amit látnak, a hülyék meg fizetnek a hülyeségükért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!