Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, volt már olyan, hogy megtetszett nektek egx ügyintéző?
Gondolok itt pl. egy banki ügyintézőre, utazási irodában lévő ügyintézőre, stb. olyan személy akivel nem 1-2 perc volt az ügyintézés. Hogyan mutattátok ki, hogy tetszik az ügyintéző? Ha a közös hang is meg van és mondjuk jobban megszeretnétek ismerni azt a személyt akkor mit csináltok? Ha a férfi ügyintézőnek is tetszenétek akkor az ügyintézés végén, mikor már elintézésre került a papír munka, hogy fogadnátok a férfi közeledését?
Van olyan akinek így találkozott a párjával?
Férfi ügyintéző vagyok és már többször előfordult, hogy találkoztam olyan hölgyekkel, akikkel már elsőre meg volt a közös hang és kellemesen el is beszélgetünk (nyilván én is elhúztam egy kicsit az ügyintézést :) ) de a végén nem igazán tudtam, hogy egyáltalán léphetek-e az ügyintézést kővetően, hogy jobban megismerjem az adott hölgyet. :-/ Facen pedig úgy érzem, hogy egy kicsit ciki úgy ráírni a hölgyre, hogy "Szia, én voltam az xy helyen az ügyintéződ és szeretnélek jobban megismerni?" :-/
Van egy, aki nagyon tetszik.Már évek óta fenem rá a fogam.De sajnos munkaügyi.Bár mindig nagyon kedves, mosolygós, ha utcán találkozunk véletlen akkor is köszön, mosolyog.De viszont ezt még nem tartom közeledésnek, nem hinném, hogy én lennék az esete.Ez egy elég elcseszett dolog, hogy mint hivatalos személyt ismertem őt meg.Mégsem mászhatok rá az ügyintézőmre és ő sem rám.Őt még esetleg ki is rughatják ezért ha kezdeményez szerintem.Bár én örülnék neki, ha fészen megkeresne és rám írna.Vagy bármi más módon jelezné ha akar valamit.Szépen mosolygok neki én is, teszem-veszem magam, mást nem nagyon tehetek.
És te mit szólnál, ha az ügyfél kezdene ki veled? Szerinted mit tudna tenni az ügyfél, ha megtetszel neki? Mit szeretnél, mit lépjen, hogy adja tudtodra?
Már egy éve fenem a fogam egy banki ügyintézőre, kellemes hangja van, és... huhhhh... Nem az a tipikus szépfiú, de cukin mosolyog.
A másik pedig egy pali az okmányirodából, nah, őt könnyebb lenne becserkészni, mivel pont az én irodámmal szemben van a bejáratuk. Róla viszont idővel lemondtam, mert kijárt cigizni az iroda mellé, és nálam a cigi kizáró ok, nem bírom. Kár érte, mert amúgy tök kedves, intelligens pali hatását keltette.
2-es vagyok még, és elfelejtettem mindenre válaszolni. :)
Igazából nem tudom, hogy hogyan hívhatnám fel a figyelmét arra, hogy tetszik, mert az ugye elég kínos tudna lenni. Próbáltam húzni mindig az intézést és kérdezni dolgokat. A héten pont bent voltam a bankban és nem ő foglalkozott velem. Viszont tudom, hogy mindenki jól ismer a bankban, így ő is (mondta is, hogy "hallotta, hogy..."), és odalépett, mikor mással intézte a dolgaimat, és tanácsot adott, illetve mondta az illetőnek (aki feltételezhetően új volt), hogy mit csináljon, mit szeretnék adott pillanatban. Múltkor már letegeződtünk (ő ajánlotta fel), de már több, mit egy éve járok hozzá (is), szóval lehet, hogy ez nem olyan... Általában vlmelyikünk megkérdezi, hogy hogy van a másik, és ebből beszélgetés kerekedik, de az ottani ugyintézők közül, akik már ismernek, legalább egy megkérdezi és beszélget velem... Szóval nem tudom, h mi van... Nem akarok olyan nő lenni, aki rááll egy pasira, csak azért, mert rámosolygott...
Én ügyintéző vagyok és nő. alakulhat ez jól is, és rosszul is. figyeljetek a visszajelzésre és ha lehet ne a munkahelyen folytassátok az ismerkedést, inkább lépjetek onnan tovább.
Én kerültem már hülye helyzetbe a közelmúltban,hogy félreértette egy pasi azt,hogy készséges,kedves voltam.
Vissdza-visszatért és egyre jobban beleélte magát abba,hogy szimpatikus nekem. Ez persze számomra utólag derült ki, amikor ezt elmondta. Nem bírtam meggyőzni ennek az ellenkezőjéről...
Tehát: figyeljetek a jelekre, lehet,hogy hasonló helyzet van és "csak" készséges az ügyintéző, de az is lehet,hogy viszonzásra talál a szimpátia.
Én a szokottnál többet szoktam mosolyogni és a beszélgetést is megpróbálom egy kicsit lazábbra venni (nyilván azért az elején fent kell tartanom a hivatalos formát, de ha közel egykorúak vagyunk, akkor megkérdezem, h tegezhetem-e esetleg őt, de néha fel is szokták ajánlani). Alapvetően introvertált típus vagyok, ezért eleve nehezemre esik a személyesebb kommunikáció, de megpróbálom kihozni magamból a maximumot. :-/ Igazából ez miatt se nagyon szoktam lépni, mert nem vagyok benne 100% biztos, hogy egyáltalán én tetszem a hölgynek, még ha meg is van az összhang.
Ha az ügyfél kezdeményezne, azt nyilván át kell gondolnom (nem szeretném ha kirúgnának ez miatt), de ha tényleg meg van az összhang és kölcsönös a vonzalom, akkor mondjuk egy munkaidő utáni kávézás jó kiinduló lenne, azt nem lehet félre érteni és ha nem úgy alakulna, akkor sincs belőle probléma, úgy vélem.
Facen való kezdeményezés az amin gondolkozok már egy ideje :-/
A cigi nálam is kizáró ok, általában gyorsan le szoktam mondani az adott hölgyről ez miatt.
Egy kicsit akkor hasonlíthatók a banki ügyintéződre, mert én se vagyok "az a tipikus szépfiú" de alapvetően művelt vagyok és jó kedélyű vagyok, sokat mosolygok.
5: Én már próbáltam megkeresni ezt a csávót facen, de nem sikerült (köszönhetően az újításnak, hogy nem lehet embereket lakhely szerint keresni). :(
Amúgy nem tudom, milyen lépést tehetnék. Beszélgettünk már nyaralásról, azt is tudom, h a lakhelyemen szokott futni és bringázni (de mégsem lehetek egész nap a biciklis úton).
Amúgy én is eléggé introvertált vagyok, és meg is lepődtem, hogy múltkor miután odalépett, akkor elszóltam magam (nem a pasi miatt, hanem mert az aktuális ügyintéző nem tudta kivenni, h mit akarok), hogy "maga kell nekem, maga tudja mit akarok!". Tényleg nem a pasinak szólt, hanem a szitunak, csak utólag esett le, hogy "hupsz" :D
Én is voltam ügyintézö, még munkaügyi központban. Kb. háromszor éreztem azt, hogy valaki többet akar szimpla ügyintézésnél, de ők konkrétan célozgattak rá, pl. "ilyen csinos hölgyet mint maga, mindig szívesen hívok".
Nem tartom/tartottam magam topcicának, de ez úgy jól tudott esni annak ellenére, hogy nem jöttem volna egyikükkel sem össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!