Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Tehetek feljelentést ilyen pasi ellen? Van értelme?
Internetről randizni voltam egy sráccal. Neten nagyon szimpinek, tűnt de élőben elég bunkó volt, stílusa mindene. Mondtam neki a végén hogy én nem érzem azt és hogy részemről ennyi volt, nem voltam bunkó úgy érzem.
Erre ő üvölteni kezdett hogy én is egy felszínes büdös **** vagyok stb, aztán megfogott megszorított elkezdett rugdosni, kicsit pofon is vágott stb, aztán nehez kiszabadultam és elrohantam. Kicsit piros volt utána, de már semmi nem látszik. Nem tudom így érdekem feljelentést tennem lesz-e valami következménye ennek? Még mindig teljesen a hatása alatt állok, pedig tegnap történt.
Egy próbát megér. Annyi, hogy utána sok lehet a hercehurca. Szembesítés, pereskedés, satöbbi. Máskor forgalmas helyen találkozz a pasikkal, legyenek mindig emberek pár méteren belül. Esetleg alibi is jó ilyenkorra. Megcsörren a telefonod, amivel mintegy kiment egy barátod. Ilyenkor megspórolod szemtől szembe az ilyen dolgokat.
Szomorú, hogy ilyen gyökér pasik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!