Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulreagalom a helyzetet?
Figyelt kérdés
Konyhaban allva elkezdtem egy mondatot a paromnak,aki szo nelkul sarkon fordult es kiment,bement a gyerekekhez,majd visszafele befekudt az agyba es elkezdett gepezni. Mondtam neki total normalis hangon h "mondatban voltam", o meg h kopogott a gyerek a falon,azt fontosabbnak talalta.Kozoltem h ezzel semmi problema,de utana azert illene visszajonni (ha mar elmenetelt nem jelezte) es megkerdezni h mit is mondtal,hol tartottunk? " ne hisztizz,ha hisztizni akarsz,menj ki a konyhaba,ennyi ido alatt mar reg elmondhattad volna". Most ezek utan kinek van kedve beszelgetni? Szerintem paraszt volt,akkor is,ha semmi fontosat nem akartam mondani,egyszeruen vastagon letojta h mit akartam. Oder? Nagyon kivancsi vagyok ffi es noi nezopontokra.2017. okt. 24. 07:12
1/6 anonim válasza:
Szerintem túlreagálod. Nálunk két pici van előfordul, hogy nem tudunk befejezni egy egy mondatot. Mi ilyenkor elvicceljük, hogy majd Messengeren megbeszéljük. 😊
2/6 anonim válasza:
Ha egy férfit valami nem érdekli, akkor nem érdekli. Ezt te nem tudtad? Ne erőltesd akkor.
Van mikor tudni kell csendben maradni. Mondom ezt nőként és hidd el nem leszel tőle kevesebb. 38n
3/6 anonim válasza:
igen, egy kicsit túlreagálod. Neked is vannak biztos jobb és rosszabb napjaid. Nem kell mindig a másikra akaszkodni. Majd beszélgettek kicsit később.
4/6 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajotok. Beszéljétek át higgadt állapotban. Ez súrlódás, ami kezelhető... mindenkinek vannak rossz ⛅- ai.
5/6 anonim válasza:
Túl.
Te ugyanis várhatsz.
Ha a gyerekkel gond van, az MESSZE fontosabb, mint a te beszédedet hallgatni.
6/6 A kérdező kommentje:
#5 felreerted szerintem,nem az a bajom h nem tudtam elmondani,hanem tudta h vmi felbemaradt,ez utan fontosabb volt neki a laptopja (nem elfelejtette) majd meg sem akarta beszelni, hanem leoltott ilyen stilusban.Speciel nagyon orulok h torodik a gyerkocokkel es nagyon halas vagyok erte. Mindenkinek koszonom a valaszt.
2017. okt. 24. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!