Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túlreagálom a helyzetet?
Két éve vagyok együtt a barátnőmmel aki valószínűleg aszexuális (utólag kiderült hogy meg is erőszakolták vagy tíz éve). Engem ez nem zavar.
A főnöke viszont úgy néz rá hogy legszivesebben pofán verném a csávót. A barátnőm udvarias és tisztelettudó vele, ahogy kell. Amikor szóltam neki hogy irritál a főnöke azt mondta, csak beképzelem. Nem attól félek hogy megcsal, hanem attól hogy az a férfi bepróbálkozik nála vagy esetleg erőszakoskodik, és ez összetörné a barátnőmet lelkileg. Viszont mikor szóltam hogy vigyázzon a fickóval azt mondta hogy túlreagálom meg hogy ne nézzem őt olyannak aki megcsalja a párját...
Fogalmam sincs mit tegyek. Ha valaki mondana véleményt az nagy segítség lenne.
Szerencsés a barátnőd. És igenis, egy férfi a másik férfi nézéséből le tudja venni, h miről is van nagybaszó... már bocsánat.
Ülj le vele egy nyugodt pillanatban, és mondd el neki, h félted, tudod, h ő hűséges típus, ebben nem kételkedsz, de ennek a férfinak a szeme sem áll jól, vigyázzon vele. Őszintén, mint ahogy itt írtad a kérdésed.
Szurkolok Neked, Nektek!
1'em én nem vagyok aszexuális de mivel szeretem őt az a legkevesebb hogy néha beérem a kezemmel is. (amúgy király a neved:D )
2'lehet hogy tényleg tulreagálom...de teljesen egyértelmű hogy mit akar. Látszik a nézésén, a gesztusain meg a beszédén
3'pontosan igy van :) meg fogok próbálni beszélni vele
4'azt mondod? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!