Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom a helyzetet vagy sem?
23 éves vagyok, még egyetemista és 5 éve vagyok a barátommal, másfél éve pedig hozzáköltöztem, viszont az anyagiak miatt még nincs lehetőségünk albérletbe költözni, ő pedig a nyugdíjas apjával lakik.
Én amikor a vizsgákra készülök, akkor szinte folyton otthon vagyok, és egyébként is nagyon sok időt, így több időt töltök az apjával a házban, mint a pasimmal. Ami nekem kellemetlen, és nem szeretem a helyzetet, nem is szeretek róla beszélni, és alig várom, hogy megváltozzon.
Cseteltem a barátommal, és valami kapcsán említettem neki, hogy szeretnék jól kijönni az apjával, és hozzátettem, hogy végül is több időt töltök vele a házban, mint veled... Mire írja, hogy Tomi (az egyik haverja) múltkor épp szóbahozta ezt és ezen röhögött, hogy ez mennyire vicces.
Nekem meg ez full szarul esett, mert ez a helyzet nekem épp elég kellemetlen, és megtudom hogy a haverjai még röhögnek is rajta a pasim társaságában, szerintem ez tök bunkó. Meg a barátom felől is rosszul érintet, hogy ezt ő hagyja? Neki is kellemetlennek kellene lennie, nem az, hogy rajtam röhögnek a hátam mögött.
Vagy most ez tipikus női hiszti?
Csak nekem ez pont olyan érzékeny téma, amiről nagyon jól tudja, hogy rosszul érint és hogy csak belekényszerültünk az anyagiak miatt és ha lehetne, én sem ezt választanám, és rosszul esik hogy kiderül hogy másokkal ezen röhögnek.
Mármint mi abban a vicces, hogy neki egyedül nincs annyi keresete hogy saját albérletben élhessünk, nekem pedig az ösztöndíjam szinte semmire se elég és a suli mellett dolgozni nem tudok...
De nem kezdtem el hisztizni, csak kiléptem a csetről hogy kicsit lerendezzem ezt magamban, és segít ha mások véleményét is elolvashatom, úgyhogy köszi :)
igen túlreagálod, mert tényleg elég viccesen hangzott, hogy az apjával többet vagy
ne akadj ki ilyen hülyeségeken hogy a haverjai nevetnek ezen
Ha zavar, akkor kezdj el tenni a változásért...nem tilos a munka neked sem s csak kifogás a suli, megy az mellette is, ha akarja az ember...
Amúgy, lehet a skacok "úgy" értették...na, az tényleg vicces nekik:DDD
Jó, igazatok van persze :)
Nyilván a szituval van bajom, és ezért érint érzékenyen, de igazatok van hogy alapvetően semmi rosszat nem csináltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!