Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Téged hogy érintene ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged hogy érintene ha a barátnődet látnád amikor?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem focizni még nem indítottak külön női foci csapatot,mert nagyon kevés volt a jelentkező. Aztán az edző aki nem a sulinkban dolgozott,hanem egy "külsős"volt ő álított össze egy csapatot,de csak fiúk voltak viszont az akkori osztály főnököm aki a tesi tanárom is volt eltudta intézni,hogy bekerüljek a foci csapatba. Volt két hét próba időm is, szóval nem is azonnal kerültem be a csapatba. Először bizonyítanom kellett. Azóta,immáron 3 éve ebben a csapatban vagyok. Az osztály társaimmal és 6 külsős sráccal.

Az párom tudja,hogy hogy kerültem ebbe a csapatba(amúgy már általános iskolában is fociztam. ) Eddig nem zavarta,hogy fiúk a csapat társaim. Legalábbis sosem mutatta jelét,hogy bármi is zavarná. Ő is szereti a focit amúgy.

A srácokkal a csapatban nagyon jól kijövök. Mindenkit a barátomnak azért nem mondhatok,de haverként tekintek rajuk és szeretem őket.

Szeptember 8-dika után kiderült,hogy hétvégén is lesz edzésem (3 órás). És ez szombat,vasárnapra is igaz. A barátom ennek nagyon nem örült,de azt mondta nem tud mit csinàlni elfogadja,kicsit..kevesebb időt tudtunk együtt lenni,mivel edzés után még mire haza értem az 30-35 perc a városban.

Azóta emiatt több vitánk is volt,mert kb úgy jött le nekem mintha vàlasztás elé akarna àllítani. Foci vagy Ő!

Most meg a tegnapi edzésemre eljött ahol bele kötött egy társamba aki viccből belecsípett a derekamba amikor elhaladt mellettem edzés után. Erre beszólt a párom a srácnak, jó emelt hangon,hogy ne fogdozzon! Később meg a srácok "elvitték" a felsőmet,melltartómat, a kardigánomat és azzal szórakoztak. Mindig piszkálnak ilyennekkel,edzés után berohannak a külön öltözőmbe elvenni a ruháimat. A párom amikor ezt meglátta neki ment az egyiküknek. Pedig ő is jól tudta,hogy csak viccelnek,direkt heccelnek. Perceken belül oda dobták volna a kezembe és mindenki megy haza.

Ki tiltották a páromat az edzésről, mert verekedett. Én nagyon meglepődtem a kirohanásán :( Szerintetek ez normális dolog? Sajnálom ami történt,de nem értem miért fújta fel a barátom. :(

Amúgy tisztelettudóak a társaim velem, sosem lépték át azt a bizonyos határt. Mindig megfelelően tudtam kezelni őket.

Ti mit gondoltok erről? Én azon véleményen vagyok,hogy sajnos nem volt igaza a barátomnak és nem is gondoltam volna,hogy idáig fajulhat ez.

19/L 21/F

2017. okt. 23. 16:35
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Oké,egyrészről érthető amit mondtok. Azt illetően,hogy tekintettel lehettek volna a barátomra. De a másik oldalról meg nevetséges,hogy csak azért zavaró ez mert " juj más is látta milyen melltartót hordok". Ez is gyerekes picit..
2017. okt. 23. 18:18
 32/41 A kérdező kommentje:
Hiàba mondom,hogy szóltam nekik hogy Ne csinálják!!! Mi mást csinálhattam volna?
2017. okt. 23. 18:20
 33/41 anonim ***** válasza:
88%

31-es

Ha bárki az ÉN melltartómat lebegtetné mindenki előtt az engedélyem nélkül, annak én magam tördeltem volna el a kis kezeit.

De erről ennyit, nem vagyunk egyformák.

26N voltam

2017. okt. 23. 18:20
 34/41 A kérdező kommentje:
Az edzőmnek is szóltam anno amikor elkeztem a csapatban focizni,de ő is csak legyintett erre
2017. okt. 23. 18:22
 35/41 A kérdező kommentje:
Na ja nem lehetek olyan vagány és "tökös" lány létemre mint a nők ezekszerint nagy többsége.
2017. okt. 23. 18:23
 36/41 anonim ***** válasza:
60%

Igen, fiúként mondom, hogy egy pofont megérdemeltek volna. :)

De nem csak azért zavaró, mert meglátják, hogy piros vagy fekete, B-s vagy X-es melltartót hordasz. Vagy épp push-up ot vagy csipkéset vagy mit tudom én. Alapból az, hogy más fehérneműjét dobáljuk össze-vissza közösen egy gyerekes magatartás és a másik félnek általában kellemetlen. Kb. ötödikben csinálhatják ezt a gyerekek.

2017. okt. 23. 18:24
 37/41 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Hogy is mondjam... általánosban (megint ide visszavezetve) volt egy lány, akivel a fiúk szerettek kekeckedni. A lány hagyta magát. Elvették az üdítőjét, a ceruzáját, egymásnak adták, amíg a lány futott a dolgai után. Egyszer arra értem fel az emeltre, hogy nagy röhögés van, és fiúk tolakszanak a férfi wc előtt és röhögnek. A lányt sikeresen becsalták a fiú mosdóba és azon ment a röhögés, hogy ő ki akart menni, ők meg nem engedték. Aztán odamentem, oszlattam a tömeget, a síró lányt meg az osztályába kísértem.

Az, hogy konkrétan nem tapogatnak, nem szólnak be/le, nem jelenti azt, hogy nincs egy nagyon lehelet finom intim viszony velük. Az alsóneműd elbirtoklásával szinte partner vagy. Ez persze nem olyan mintha megfogdosnának, de ezzel vezetik le a feszültséget. Ennyi erővel a rúdtáncos lányok is teljesen tisztességes asszonyok, akik abszolút rossz szót sem érdemelnek, hiszen csak alsóneműben táncolnak, nézik őket, jó esetben nem is illetik őket rossz szóval. Valamiért mégis páriáknak vannak titulálva.

Van egy finom felhangja a dolognak, és tagadhatod, de te ebben nagyon is partner vagy mert nem állsz ki magadért hanem röhögcsélsz rajta és hagyod, hogy megtegyék veled. Lehet ők már nagyfiúk ahhoz, hogy bezárjanak a végén a fiúmosdóba... de ilyet akkor tesznek amikor tetszik nekik a lány, ő partner ebben a piszkában, és ott a felhang, ami akkor még nem tudatosodott bennünk. Viszont 19 évesen ILLIK észrevenned, mert nem vagy már tudatlan 12 éves.

Szóval szerintem ezen gondolkodj el. Valami nagyon nem jól működik ott a csapatban és ez egyre cikibb ahogy nősz. Ha nem a mostani pasid, akkor a következő fog kiakadni. De ők is érzik, hogy ez NEM HELYES!

2017. okt. 23. 18:26
 38/41 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi a hosszú rávilágítást. Így kicsit azért másabb már.

Röhögcsélni nem szoktam rajtuk. Csak megyek utánuk,hogy megkapjam a ruháim,de inkább megvárom,mert hamar végig rohannak a termen. Igazából már NEM érdekel. Van amikor előbb beérek az öltözőmben és akkor nem piszkálnak ezzel.

Bátorítani nem bátorítottam őket így partner sem voltam soha. Szóltam rájuk,kulcsot is kértem,az edzőmhöz is fordultam már segítségért. Végülis elfogadtam,tudtam,hogy ez csak eddig megy,nem lépik át a határokat. Nem érdekel,hogy aztán magukban mit gondolnak vagy fantázialnak.

Fiús lány vagyok,külsőre leginkább. Nem tetszem a csapat társaimnak. Lehet hogy lanyként tekintenek rám, de haveri a kapcsolatom velük.A személyiségem kicsit más. NAGYON csöndes vagyok amúgy.

2017. okt. 23. 18:35
 39/41 A kérdező kommentje:
Szóval nem jó hasonlat ide a rúdtánc. Nem tartom magam könnyelműnek. Mindig távolság tartó voltam és leszek is a férfiakkal.
2017. okt. 23. 18:38
 40/41 anonim ***** válasza:
85%
Egyetértek a pároddal! En kidobtalak volna! Teljesen mindegy mit lattam a dolgokból es mit nem a pillanatnyi látvány utan hozzad sem szóltam volna! Jogosan rak választás ele! De ha te egy Magyarországon haldokló sportágat fontosabbnak tartasz egy párkapcsolatnál akkor megérdemled a sorsod! Nekem ennyi utan sem kellenél nem hogy megbeszéljek veled dolgokat! A parod teljesen helyesen cselekedett egyetértek vele!!! Ahogy azzal a tudattal is egyet kell értened hogy a párodat el kell engedd ezek utan! O nem fogja ezt tolerálni
2017. okt. 23. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!