Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Téged hogy érintene ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged hogy érintene ha a barátnődet látnád amikor?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem focizni még nem indítottak külön női foci csapatot,mert nagyon kevés volt a jelentkező. Aztán az edző aki nem a sulinkban dolgozott,hanem egy "külsős"volt ő álított össze egy csapatot,de csak fiúk voltak viszont az akkori osztály főnököm aki a tesi tanárom is volt eltudta intézni,hogy bekerüljek a foci csapatba. Volt két hét próba időm is, szóval nem is azonnal kerültem be a csapatba. Először bizonyítanom kellett. Azóta,immáron 3 éve ebben a csapatban vagyok. Az osztály társaimmal és 6 külsős sráccal.

Az párom tudja,hogy hogy kerültem ebbe a csapatba(amúgy már általános iskolában is fociztam. ) Eddig nem zavarta,hogy fiúk a csapat társaim. Legalábbis sosem mutatta jelét,hogy bármi is zavarná. Ő is szereti a focit amúgy.

A srácokkal a csapatban nagyon jól kijövök. Mindenkit a barátomnak azért nem mondhatok,de haverként tekintek rajuk és szeretem őket.

Szeptember 8-dika után kiderült,hogy hétvégén is lesz edzésem (3 órás). És ez szombat,vasárnapra is igaz. A barátom ennek nagyon nem örült,de azt mondta nem tud mit csinàlni elfogadja,kicsit..kevesebb időt tudtunk együtt lenni,mivel edzés után még mire haza értem az 30-35 perc a városban.

Azóta emiatt több vitánk is volt,mert kb úgy jött le nekem mintha vàlasztás elé akarna àllítani. Foci vagy Ő!

Most meg a tegnapi edzésemre eljött ahol bele kötött egy társamba aki viccből belecsípett a derekamba amikor elhaladt mellettem edzés után. Erre beszólt a párom a srácnak, jó emelt hangon,hogy ne fogdozzon! Később meg a srácok "elvitték" a felsőmet,melltartómat, a kardigánomat és azzal szórakoztak. Mindig piszkálnak ilyennekkel,edzés után berohannak a külön öltözőmbe elvenni a ruháimat. A párom amikor ezt meglátta neki ment az egyiküknek. Pedig ő is jól tudta,hogy csak viccelnek,direkt heccelnek. Perceken belül oda dobták volna a kezembe és mindenki megy haza.

Ki tiltották a páromat az edzésről, mert verekedett. Én nagyon meglepődtem a kirohanásán :( Szerintetek ez normális dolog? Sajnálom ami történt,de nem értem miért fújta fel a barátom. :(

Amúgy tisztelettudóak a társaim velem, sosem lépték át azt a bizonyos határt. Mindig megfelelően tudtam kezelni őket.

Ti mit gondoltok erről? Én azon véleményen vagyok,hogy sajnos nem volt igaza a barátomnak és nem is gondoltam volna,hogy idáig fajulhat ez.

19/L 21/F

2017. okt. 23. 16:35
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk az egész történetben az a gáz, hogy téged és barátodat egy csöppet se tiszteltek meg a fiúk azzal, hogy a poénjukat ne adják elő a pasid előtt, legalább arra az egy alkalomra visszafoghatták volna magukat. A párodnak nem kellett volna verekednie, de mit csináljon szerencsétlen, a nője melltartójával rohangálnak, az meg röhög rajta, mint egy h.lye. Hát szólj a portásnak, hogy ez van, kérsz kulcsot.
2017. okt. 23. 17:31
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer elment ja. De évek óta nem unják még ? Szóltam volna nekik a hapsid helyében, hogy most már fejezzék be, mert a következő akciót már törött kézzel hajtják végre. Ha ezek után meg még szórakoznak tovább, akkor én szóltam. Igaza volt a barátodnak.

31/f

2017. okt. 23. 17:41
 23/41 Noblesse Oblige ***** válasza:
87%

A helyzet az, hogy annyira mégsem uralhatod a dolgokat, ha eddig fajult.

Amúgy személyes véleményem szerint, mondom ezt úgy, hogy én is sokáig és még sokat játszottam férfi kosárlabda/streetball csapatba, az igenis a tiszteletadás egy jele, ha pl. békén hagyják a cuccaid. Még általánosban volt olyan hogy első meccsen (hivatalos játék volt) elcsórták a ruháim, amíg zuhanyoztam (én voltam az egyetlen lány és nem készültek fel erre a játékszervezői ezért együtt öltöztem a fiúkkal). Arra mentem ki, hogy a folyosón próbálgatják a melltartóm. Megmondtam nekik, hogy vagy visszaadják, és felnőnek vagy nekik nagyobb gáz lesz ez később. Kiröhögtek. Kövi meccsnél szépen mentem és elcsentem én a cuccaikat. Kidobtam a pálya közepére, a zuhanyból kilépve pedig osonhattak a cuccaikért, kb csak a kezük takarta őket. De többet nem mertek velem szórakozni.

Szerintem ez a cucc eldugdosás, kiteregetés gyerekes és aljas. Én nem engedném, mert azt jelenti, hogy nem tisztelnek. És ebben megértem a párod. Nem eshet jól neki, hogy rajta kívül más is látja, milyen intim cuccokat hordasz. Ezt normális embert nem bánta, nem mutogatja.

2017. okt. 23. 17:47
 24/41 A kérdező kommentje:
Ja értem már,ez a féltékenységről szól csak. Az meg tök alaptalan ha csak az én oldalamról nézzük.
2017. okt. 23. 18:04
 25/41 anonim ***** válasza:
74%

Engem ez nagyon rosszul érintene... Nyílván muszáj kevesebbet a pároddal lenned és többet ezeknek a fiúknak a társaságában. Szerintem ez sem megnyugtató dolog,de emellé igazán nagy pofátlanság amiket hozzákörítve csinálnak.

A fehérnemű lopkodás neked kicsit sem megalázó? Az,hogy egy untim ruhadarabot lóbálnak,ami amúgyis a te tulajdonod? Persze,valahol vicces ez... Egy 12 évesnek. De egy idősebb pasi wzt máshogy fogja fel.

Nem ellened akarok beszélni,de megértem a barátod reakcióját. Szegénynek biztosan nehéz lehetett ezt megélni. Én nyomatékosítanám a csapattársaidban,hogy ilyet nem tehetnek. Ennyi tartás legyen benned.

2017. okt. 23. 18:05
 26/41 A kérdező kommentje:

Már mondtam nekik sokszor,hogy ne csinálják. A portàn sosem adnak nekünk kulcsokat,pedig elvileg még a kis szekrényeknek is vannak kulcsai valahol.

Nekem nem megalázó,mert tudom,hogy nem rossz indulatúak, emellett SOHA nem volt egyetlen rossz undorító megjegyzésük. Ezért mondom,hogy a kellő tiszteletet azért megadjuk egymás felé. Ettől függetlenül van bennem tartás! Nem ölelgetem őket,nincs tapizás,semmi,komolyan SEMMI!

2017. okt. 23. 18:10
 27/41 anonim ***** válasza:
74%

Egyetértek az előttem szólóval, simán visszafoghatták volna magukat legalább erre az egy alkalomra, ha már tudták, hogy ott lesz a barátod.

És igen, engem is zavarna. Ha az az egy csípés nem is, a melltartó elvétel és az ezekkel való szórakozás már igen. Engem már csak azért is, mert régen sokat b_sztattak és az ilyeneket nem tudom viccként felfogni.

23/f

2017. okt. 23. 18:14
 28/41 A kérdező kommentje:
"Màs is látja milyen cuccokat hordok.." Az bezzeg nem zavarja,hogy nyáron bikineben megyek strandra. Nem rajtam volt az a ruha darab!! Na jó ez már kicsit vicces így szerintem.
2017. okt. 23. 18:14
 29/41 anonim ***** válasza:
89%

Hátnem tudom, én sem örülnék, ha egy csapat fiú a ruháimmal, pláne a melltartómmal(???!!) rohangálna és lebegtetné, én meg nem tudnék átöltözni.

Ez valóban tiszteletlenség, és gyerekesek.

De ezt neked kellett volna ár megértetned velük.

Akkor most nem lennél itt..

Sajnos nem másnak, nem a barátodnak kell meghúzni a határokat, hanem neked. ( De neked nem sikerült).

Néha KELL konfrontálódni, ha a szép szóból nem érti a másik, hogy nem ok a mit csinál.

Féltékenység ide-vagy oda.

2017. okt. 23. 18:15
 30/41 anonim ***** válasza:
JA és 26N-ként írtam, amit írtam, és éj is fociztam régen, szintén fiú csapatban.
2017. okt. 23. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!