Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szereted a barátnődet, hagynád hogy ilyen helyen lakjon?
Értem. Semmi pénzetek, de elvárod, hogy a barátod ismerőse téged is hót ismeretlenül odaköltöztessen.
Dolgoztok mindketten, akkor hogy a fenébe halmozódott fel annyi hátralék, hogy kibaxtak benneteket?
Rohadt felelőtlenek vagytok, minek játszatok felnőttet?
Ha nem akarsz fizetni, keress másik helyet. Miért mástól várod a problémád megoldását?
Mit vársz? "Barátod" kifizeti neked az új albit? Vagy mész a barát barátjához? Az már így is szívességet tett, miért akarna a lakásába egy totál idegen nőt is?
Hát de mit vársz? Hogy keres neked új albérletet?
Vagy hogy fizet egy másikat?
"nem mutatva hogy milyen gondjaim vannak."
Hát tudod, senki nem gondolatolvasó.
Kommunikációról hallottál már?
A bunkó #2-es vagyok.
Nem jó helyre címezted a kérdést. Ezt a barátodnak kellene elmondanod.
Tudod, a pasik a szóból értenek.
"Ti mit csinálnátok?"
Beszélnék vele. Vagy azt nem szoktatok?
Komolyan nem értem, ide kiírod a kérdést, a barátodnak meg nem mondod el, hogy gondjaid vannak. Tudod, egy férfit nem biztos, hogy zavar pár cső átmeneti lakásban. Sőt, biztosíthatlak, hogy ez eszébe sem jut.
N
Tehát nem is az a fő problémád, hogy anyagilag képtelen jó körülményeket termeteni neked, hanem az, hogy egyáltalán nem támogat lelkileg sem? Mert akkor teljesen jogosan érzed, hogy cserben hagyott.
Ha nem megértő veled, és a szándékot sem nagyon érzed rajta, hogy javítson a helyzeten, akkor nem szeret igazán. Valami normálisabb ételt azért igazán vihetne át néha, azt csak képes megoldani valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!