Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged hogy érintene ha a barátnődet látnád amikor?
Amikor elkezdtem focizni még nem indítottak külön női foci csapatot,mert nagyon kevés volt a jelentkező. Aztán az edző aki nem a sulinkban dolgozott,hanem egy "külsős"volt ő álított össze egy csapatot,de csak fiúk voltak viszont az akkori osztály főnököm aki a tesi tanárom is volt eltudta intézni,hogy bekerüljek a foci csapatba. Volt két hét próba időm is, szóval nem is azonnal kerültem be a csapatba. Először bizonyítanom kellett. Azóta,immáron 3 éve ebben a csapatban vagyok. Az osztály társaimmal és 6 külsős sráccal.
Az párom tudja,hogy hogy kerültem ebbe a csapatba(amúgy már általános iskolában is fociztam. ) Eddig nem zavarta,hogy fiúk a csapat társaim. Legalábbis sosem mutatta jelét,hogy bármi is zavarná. Ő is szereti a focit amúgy.
A srácokkal a csapatban nagyon jól kijövök. Mindenkit a barátomnak azért nem mondhatok,de haverként tekintek rajuk és szeretem őket.
Szeptember 8-dika után kiderült,hogy hétvégén is lesz edzésem (3 órás). És ez szombat,vasárnapra is igaz. A barátom ennek nagyon nem örült,de azt mondta nem tud mit csinàlni elfogadja,kicsit..kevesebb időt tudtunk együtt lenni,mivel edzés után még mire haza értem az 30-35 perc a városban.
Azóta emiatt több vitánk is volt,mert kb úgy jött le nekem mintha vàlasztás elé akarna àllítani. Foci vagy Ő!
Most meg a tegnapi edzésemre eljött ahol bele kötött egy társamba aki viccből belecsípett a derekamba amikor elhaladt mellettem edzés után. Erre beszólt a párom a srácnak, jó emelt hangon,hogy ne fogdozzon! Később meg a srácok "elvitték" a felsőmet,melltartómat, a kardigánomat és azzal szórakoztak. Mindig piszkálnak ilyennekkel,edzés után berohannak a külön öltözőmbe elvenni a ruháimat. A párom amikor ezt meglátta neki ment az egyiküknek. Pedig ő is jól tudta,hogy csak viccelnek,direkt heccelnek. Perceken belül oda dobták volna a kezembe és mindenki megy haza.
Ki tiltották a páromat az edzésről, mert verekedett. Én nagyon meglepődtem a kirohanásán :( Szerintetek ez normális dolog? Sajnálom ami történt,de nem értem miért fújta fel a barátom. :(
Amúgy tisztelettudóak a társaim velem, sosem lépték át azt a bizonyos határt. Mindig megfelelően tudtam kezelni őket.
Ti mit gondoltok erről? Én azon véleményen vagyok,hogy sajnos nem volt igaza a barátomnak és nem is gondoltam volna,hogy idáig fajulhat ez.
19/L 21/F
Kérdező és 71%
Fordított helyzetben is így látnátok?
Egy nő csípkedné a barátotok meg az alsóneműjét csennék el a jelenlétetekben?
"Csipkednétek" nem csipkedtek.
Elmondom milyen volt basszus.
Megyek a lépcsőn fel a lelátóra a barátomhoz. Útközben elhalad mellettem egy társam aki két ujjal megcsíp a derekamnál és megy is tovább. Ennyi történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!