Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Téged hogy érintene ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged hogy érintene ha a barátnődet látnád amikor?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem focizni még nem indítottak külön női foci csapatot,mert nagyon kevés volt a jelentkező. Aztán az edző aki nem a sulinkban dolgozott,hanem egy "külsős"volt ő álított össze egy csapatot,de csak fiúk voltak viszont az akkori osztály főnököm aki a tesi tanárom is volt eltudta intézni,hogy bekerüljek a foci csapatba. Volt két hét próba időm is, szóval nem is azonnal kerültem be a csapatba. Először bizonyítanom kellett. Azóta,immáron 3 éve ebben a csapatban vagyok. Az osztály társaimmal és 6 külsős sráccal.

Az párom tudja,hogy hogy kerültem ebbe a csapatba(amúgy már általános iskolában is fociztam. ) Eddig nem zavarta,hogy fiúk a csapat társaim. Legalábbis sosem mutatta jelét,hogy bármi is zavarná. Ő is szereti a focit amúgy.

A srácokkal a csapatban nagyon jól kijövök. Mindenkit a barátomnak azért nem mondhatok,de haverként tekintek rajuk és szeretem őket.

Szeptember 8-dika után kiderült,hogy hétvégén is lesz edzésem (3 órás). És ez szombat,vasárnapra is igaz. A barátom ennek nagyon nem örült,de azt mondta nem tud mit csinàlni elfogadja,kicsit..kevesebb időt tudtunk együtt lenni,mivel edzés után még mire haza értem az 30-35 perc a városban.

Azóta emiatt több vitánk is volt,mert kb úgy jött le nekem mintha vàlasztás elé akarna àllítani. Foci vagy Ő!

Most meg a tegnapi edzésemre eljött ahol bele kötött egy társamba aki viccből belecsípett a derekamba amikor elhaladt mellettem edzés után. Erre beszólt a párom a srácnak, jó emelt hangon,hogy ne fogdozzon! Később meg a srácok "elvitték" a felsőmet,melltartómat, a kardigánomat és azzal szórakoztak. Mindig piszkálnak ilyennekkel,edzés után berohannak a külön öltözőmbe elvenni a ruháimat. A párom amikor ezt meglátta neki ment az egyiküknek. Pedig ő is jól tudta,hogy csak viccelnek,direkt heccelnek. Perceken belül oda dobták volna a kezembe és mindenki megy haza.

Ki tiltották a páromat az edzésről, mert verekedett. Én nagyon meglepődtem a kirohanásán :( Szerintetek ez normális dolog? Sajnálom ami történt,de nem értem miért fújta fel a barátom. :(

Amúgy tisztelettudóak a társaim velem, sosem lépték át azt a bizonyos határt. Mindig megfelelően tudtam kezelni őket.

Ti mit gondoltok erről? Én azon véleményen vagyok,hogy sajnos nem volt igaza a barátomnak és nem is gondoltam volna,hogy idáig fajulhat ez.

19/L 21/F

2017. okt. 23. 16:35
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
34%
Igen nagy bocsánatkéréssel tartozol a párodnak, már ha még veled van. Gondolom, nem álltál ki mellette.
2017. okt. 23. 16:52
 12/41 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező és 71%

Fordított helyzetben is így látnátok?

Egy nő csípkedné a barátotok meg az alsóneműjét csennék el a jelenlétetekben?

2017. okt. 23. 16:54
 13/41 A kérdező kommentje:
100%-ig kiálltam a barátom mellett amikor másokba belekötött. A verekedésnél is az ő pártját fogtam végig. Én voltam az aki azonnal közéjük állt és nem a páromnak szóltam hanem a csapat társaimnak, hogy elég volt! Igaz én kevés voltam ehhez,az edzőnk lépett ténylegesen közbe. Viszont az edzésen kívűl is, még az öltözők előtt is szóltam a srácoknak,hogy legyenek tekintettel a páromra!
2017. okt. 23. 16:55
 14/41 A kérdező kommentje:
Bocsánat,hogy kihagytam ezt. De tényleg 100%-ig kiálltam a barátom mellett és otthon sem hibáztattam a történtekért. Sőt,inkább próbáltunk beszélni a történtekről. Természetesen együtt vagyunk még! Ez nem a világ vége volt amiért most szakítani fogunk.
2017. okt. 23. 16:58
 15/41 anonim ***** válasza:
13%
12# Ja, forditott helyzetben sem akadnek ki azon, hogy belecsip egy havercsaj a derekaba, mintha a szemem elott szopta volna le kb, mert ti tenyleg ekkora problemat csinaltok ebbol. Az alsonemu ellopas meg egy gyerekes vicc, ez kb csak arra utal, hogy az illetok egy 7 eves humorszintjen mozognak, ettol fuggetlenul ebben sincs semmi megalazo egyik fel reszerol sem, nyilvan nem azert loptak el, hogy gyorsan raverjek a furdoben, lol. Na, az mar gaz lenne. De ez, hogy hihihahahhihi lopjuk el amig nem figyel hihike, ebben mi a megalazo?!?! :D Gyerekes humoru sracok, ennyi.
 16/41 anonim ***** válasza:
55%
Ez a kis utolsó mondológod kimaradt a storyból végig, így azért már más... Továbbra is tartom, hogy nem engedhetnek meg egy nővel szemben ilyet a csapattársai,főleg elég dedós ez a fehérneműlopkodás.. Egyszer még ok,d eminden alkalommal, főleg mikor ott a párod?? Minek kell ez? Sőt te magad modntad, hogy megkérted őket, hogy legyenek tekintettel a párodra, hát szerinted tekintettel voltak? A párod dühkezelésén még lehet dolgozni kell, de eleve valószínű féltékenyebb típus, és én sem venném jó néven ha ezt csinálnák a párommal. A verekedés valóban sok volt, de mégis inkább azt érzem kevésbé túlzónak, mint azt amit a kis haverjaid művelnek. 24L
 17/41 anonim ***** válasza:
72%
Ideje lenne pluszban magadert is kiallnod egy kicsit. Most meg csak a fehernemudet fogdossak, amig nincs rajtad, de a kovetkezo mi lesz? Viccbol alad nyulnak?
2017. okt. 23. 16:59
 18/41 A kérdező kommentje:

"Csipkednétek" nem csipkedtek.

Elmondom milyen volt basszus.

Megyek a lépcsőn fel a lelátóra a barátomhoz. Útközben elhalad mellettem egy társam aki két ujjal megcsíp a derekamnál és megy is tovább. Ennyi történt!

2017. okt. 23. 17:00
 19/41 A kérdező kommentje:
Sosem szoktam hozzám érni. Szerettek volna ölelést,puszit. De azt sem adok egyiküknek sem. És ez még lehet normális esetben beleférne,de én alapvetően mindenkivel tartom azért a távolságot és hozzájuk így is elég közel érzem magam. Már csak abból szempontból nézve,hogy napi szinten találkozunk órákon majd még este edzéseken és a hétvégén is 3 órát velük vagyok. Amúgy nem szoktam megérinteni, egyszer egyszer mint ez a derékon csípés. Pl vállon veregetnek,edzés végén lepacsiznak velem. Ennyi!
2017. okt. 23. 17:04
 20/41 A kérdező kommentje:
És tényleg egy gyerekes dolog az egész. Még 3 évvel ezelőtt kezdték el,hogy kihordják a ruháimat a terembe. Az első edzésem után is már ezt csinálták. Ezt csak viccnek fogom fel és én fordított helyzetben is ennek gondolnám. Amúgy inkább csak a fejemet rázom,nevetni nem is szoktam rajtuk. Csak ők nevetnek.
2017. okt. 23. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!