Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ilyen helyzetben a párotok tudna segíteni, de nem teszi, akkor az hogy érintene titeket?
Ezért nem szabad olyannal összejönni,aki 5x annyit keres, mint te magad. És nem a pénz miatt mondom, hanem hidd el, jobban fogához veri a garast az, aki több kiló felett keres...
Ha együttéltek egyébként, te egyáltalán mennyit tudsz beleadni a háztartásba?... mert gondolom 76-nak min a 25%-át elviszi a hitel..
De, elég fura.
Ha én keresnék ennyivel többet, és látom, hogy a kedvesem mennyit küzd, biztosan segítek neki. Egyszer-egyszer befizetném helyette, vagy hó végén elmegyünk együtt bevásárolni, hogy ne szoruljon meg fizetés előtt.
Ha összeházasodtok, gondolom akkor is ragaszkodni fog a külön kasszához, és a te problémád oldd meg te.
Részemről az ilyen kapcsolatot nem tartom kapcsolatnak, csak együtt lakásnak. Házasságot, családalapítást semmi esetre sem terveznék azzal, aki ilyen szinten nem kötelezi el magát mellettem.
Nem a levegőbe beszélek, és nem más farkával verem a csalánt. Mi is közös kasszán vagyunk, és mikor a férjem (aki akkor a vőlegényem se volt) elvesztette a munkahelyét, akkor is megoldottuk közösen. Pedig volt, mikor ő gondolta azt, hogy a pénze miatt (is) vagyok vele. Hát nem!
Az a helyzet, hogy keresned kéne egy jobb állást, mindenáron.
A hitelt hamarabb letudnád, és amilyen gyorsan lehet, cuccolj el a pasitól. Megértem, hogy a maradék 50 ezerből nem tudsz lépni, de ez sem állapot, hogy azért vagy vele, mert nincs hová menned.
Sok helyre keresnek országszerte úgy embert, hogy lakást is adnak, csak a rezsit kell fizetned, csak menj dolgozni. Első körben ilyennel próbálkoznék a helyedben.
Ha ez nem jön össze, akkor helyben jobb állást. Nem érdekelne, hogy mennyire vág szakmába, vagy hogy három szak egy gyárban, csak fizessen jobban. És legalább egy kiadó szobát keress, vagy bérlőtárssal vegyél ki egy kisebb lakást. Onnan már lehet továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!