Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek/mondanátok ilyen helyzetben?
Sehogy.
Reggel, délelőtt nem tudtok beszélni a tegnapi napról?
Egyébként én 12 órában dolgozom. Párom külföldön. Reggel mindig késésben vagyok, erért nem telefonálgatok. Munka közben meg nem lehet. Este 10 után szoktunk beszélni. Akkorra már ő is fáradt, de megérti, hogy csak ilyenkor nem zavar. Csak ilyenkor tudunk nyugodtan beszélni.
Napközben is nállam van a teló, de szinte sosem.tudim felvenni. Így csak akkor hívna már, ha valami nagyon-nagyon fontos történik.
Ha a te párod nem tudja megérteni, mi az a kötelesség, akkor hülye.
Munkában nem szeretik a telefonnal babráló embereket. Akkor sem ha te pont nem az a fajta ember vagy, aki hozzá van nőve. Gyerekekre vigyázol, oda kell figyelned.
Reggel nem tudunk, mert ő tanul
Szeretném, ha azt megértené, hogy én nem azért nem beszélek vele mert "nem jó nekem csak este 10 után", hanem ahogy mondtad, gyerekek mellett nem lehet
Heti 2 alkalommal nem érsz rá vele beszélni és már ezt csinálja?
A drága pasid egy hisztis p*csa.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!