Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek egy ilyen lehetetlen helyzetben?
Elj tovabb vele. Mindenkinek van egyejszakas kalandja.
N
Így van, második, teljesen egyetértek veled. Ki tudja, hány dologban hazudozik még, mihelyst megtudta, hogy a lányom, tisztáznia kellett volna velem.
Négyes, mi az? Örülök, hogy Neked ilyen mulatságos az elkeserítő helyzetünk...
Ez most kerdes? A pasi aki epvileg eletem varja megdugja a sajat lanyomat en meg azon agonizalok, hogy "haaaaat o nem ilyen volt", "nem neztem volna ki belole"...."mar a kozos gyereket sem akarom"...
Erted.
Lefekszik a 18 eves gyerekeddel. A lanyod is szarul van ettol, plusz keg gyereket is varsz es most te itt valami valtozasra szamotasz vagy nem ertem a kerdest:-)Mert valtozni nem fog, igy viszont nem csak nekem hanem mindenkinek szar.
Onbecsules, es hagyd ott a manoba.
A pasi aki epvileg eletem varja megdugja a sajat lanyomat"
A pasi nem életem párja, a pasi csupán egy lelki társ, aki úgy tűnt, hogy támaszt és boldogságot nyújt a nehéz időkben.
Igen, valóban megdugta a lányomat(ahogy te fogalmazol), te biztos vagyok benne, hogy ez nem történik meg ha csak pár hónappal előbb ismerkedünk össze. A legfőbb probléma itt az, hogy nem vallotta be ezt őszintén nekem. És igen, azon agonizálok, hogy vajon azért nem mondta el ezt nekem, mert félt attól, hogy tönkremegy a kapcsolatunk, vagy szimplán egy hazug disznó aki tulajdonképpen élvezi is a helyzetet, és azt hiszi, hogy most mindenkit sakkban tart. Igen, ezen agonizálok, miközben a gyerekemet várom egy olyan embertől, akiben tulajdonképpen nem is bízom meg. Bonyolultabb ez a helyzet, mint azt te levázoltad, kedves válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!