Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért egyszerűbb a nőknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyszerűbb a nőknek a párkeresés?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár hónapban úgy döntöttem összeszedek egy barátnőt végre de a dolgok nem úgy alakulnak ahogy elterveztem. Bárhogy próbálkozom folyamatosan elutasítanak. Járok bulikba, strandra, bowlingozom, billiárdozom sőt még egy salsa tanfolyamra is beiratkoztam. Átlag magas vagyok fogytam is az utóbbi időben szóval ruhában nem látszik hogy van egy kis hasam és nem vagyok szálkás mint egy keszeg. Elvileg ronda sem vagyok bár én már tényleg nem tudom ezek után. Jellemem szerint határozott vagyok, van némi humorom is, empatikus vagyok és a nők szerint is "tök jó velem elbeszélgetni". Vannak haverjaim akikkel eljárunk szóval nem vagyok az a magányos ijesztő fószer.

Bármit csinálok képtelen vagyok megfektetni egy nőt, de ha komolyabbak a szándékaim annak is mindig kudarc a vége. A legtöbb helyen látom a kevésbé csinos nők is elvannak mindenféle nálam jobb külsejű pasasokkal. Van az ismeretségi körömben is csúnya, duci nő akinek nagyon korrekt férfi jutott és egyszerűen nem értem. Szerintetek mit csinálhatok ennyire rosszul ?

2015. jún. 26. 20:14
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Jaj a korom elfelejtetem 31 éves pasi vagyok.
2015. jún. 26. 20:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak szerinted nem vagy ronda. Ezenkívül ebben a korban már sokat számítanak az anyagiak is. Ha nincs saját lakásod és kocsid, nem is álmodhatsz nőről.
2015. jún. 26. 20:17
 3/14 anonim ***** válasza:
54%

Mi lenne, ha nem konkrétan a dugásra és a kapcsolatra mennél rá egy nőnél?

Csak beszélgess mindenkivel, legyen az bármilyen korosztályú és megjelenésű.

Lehet érzik rajtad azt, hogy akarsz valamit. :)

2015. jún. 26. 20:19
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Ja igen, ilyen, amikor gazdatestek hetyegnek egymassal :)

Miert nem latjuk a fatol az erdot? Gyenged erzelmek 2 lelek kozott szuletnek, nem 2 test kozott...

2015. jún. 26. 20:23
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem értem mire gondoltok. Próbálok velük beszélgetni is ahogy írtam elvileg jó beszélgető partner vagyok szerintük.
2015. jún. 26. 20:30
 6/14 Mumusan ***** válasza:
Salsa Diabolica nyári tábor. Ott vannak ám szingli táncosnők.
2015. jún. 26. 20:31
 7/14 Mumusan ***** válasza:
Egyébként a nőknek azért könnyebb, mert mint már írtam egyik kommentemben, a csábítási eszköztára sokkal nagyobb mint a férfiaké.
2015. jún. 26. 20:35
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Ha a külsőddel nincs gond, akkor pedig csak a jellemed,a tulajdonságaid, vagy a viselkedésed nem vonzó valamiért a nőknek.

Ha esetleg mégsem vagy olyan jó beszélgetőpartner, akkor sem fogják ezt a legtöbben a szemedbe mondani, nem fognak ezzel megsérteni.

Egyébként már az is, hogy úgy állsz az egészhez, hogy azt mérlegeled, hogyan lehet együtt egy csúnyább, vagy kövérebb ember egy jobb külsejűvel, arra vall, hogy a korod ellenére még inkább a tizenévesek szintjén állsz.

2015. jún. 26. 20:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy gondolkoznak a tinik mert már rég volt de egy csomó helyen látom ezt fordítva pedig szinte elenyésző. Abban mondjuk lehet valami hogy valójában nem vagyok jó beszélgető partner csak nem akarnak megbántani de ez is gáz mert így nem tudom felmérni a dolgokat. Én sem érzem rosszak amikor ott vagyunk csak utána többet nem írnak vissza vagy nem veszik fel a telót stb.
2015. jún. 26. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

Ha visszaolvasod az utolso (#9) kommentedet te is lathatod, hogy full erzelem nelkul beszelsz az egeszrol. Mintha klonokat vagy robotnoket keresnel. Talan innen elindulhatsz valamerre.

(#4)

2015. jún. 26. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!