Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az idősebb nőknek tetszem?
Általában a 33-40 éves nőknek jövök be. Más ennek lehet örülne de én annyira nem. Nekem a 25-30 éves nők tetszenek de azok meg le se sz..nak.
29F
Általában a 25-30 éves nőknek jövök be. Más ennek lehet örülne de én annyira nem. Nekem a 33-40 éves nők tetszenek de azok meg le se sz..nak.
25F
(29 évesen a 33 már az idősebb kategória?)
Talán nagy általánosságban azért, mert az idősebb nők a fiatalabbaktól inkább csak szexet akarnak. Mert kevesebb eséllyel lesz potenciazavara, lelki katasztrófacsomagja és könnyebben leállítható, kötöttségektől mentesebb.
Az ez alatti korosztály meg inkább a (látszólag) éretteb férfiakra utazik. Főleg emocionálisan értem, mert minden bántás nélkül, ha neked a "30 még jó, a 33 idős", akkor feltételezhető, melyik csoportba is tartozol. Meg írtad, hogy külsőre is fiatalabbnak látszol; esetleg még inkább, mint gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!