Az extrém külső (Öltözködés, hajviselet) jön jobban be a Nőknek vagy a normálisabb egyszerűbb férfiak?
Szerintem ez egy eléggé összetett kérdés. Nyilván mindenkinek más tetszik, és nem csak a külső, a kisugárzás is fontos. Nálam általában ez úgy működik, hogy az apróságok ragadják meg a figyelmem... Teljesen spontán a dolog.Én kedvelem azokat az embereket, akik felmerik vállalni az egyéniségüket. Nem mellesleg metálos körökben mozgok szóval eléggé szimpatizálok az extremitással! :) Ja és IMÁDOM a hosszú hajat a pasikon:) Megőrülök érte:))
Szép napot!
"Akkor a nők olyan férfira vágynak akit bárhol megkaphatnak egy hangút és unalmast?"
Ez nem az öltözködésen múlik. Nem attól leszel egyéniség, hogy feltűnési viszketekséggel próbálod pótolni azt, amivel nem rendelkezel.
Aki színes egyéniségű és jóban van önmagával, az nem érez kényszert arra, hogy lila hajjal és extravagáns szerkókban járjon. Ha van rajtad némi extra cucc, az nem baj, de azért tetőtől talpig az én pasim ne úgy nézzen ki, mint egy bazári majom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!