Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az extrém külső (Öltözködés,...

Rexatti kérdése:

Az extrém külső (Öltözködés, hajviselet) jön jobban be a Nőknek vagy a normálisabb egyszerűbb férfiak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 18:40
 1/10 anonim ***** válasza:
extrém haj? áh
2013. máj. 13. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
A legtöbb nőnek a normális öltözködés jön be, ami illik a viselőjéhez, nem pedig az extrém. Az a férfi, aki mindig extrém módon jelenik meg, annál tuti van valami személyiségzavar, komplexus.
2013. máj. 13. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy definiálod az extrémet. Mindenkinek mást jelent, de ha kifejted, szívesen válaszolok részletesebben.
2013. máj. 13. 19:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor a nők olyan férfira vágynak akit bárhol megkaphatnak egy hangút és unalmast?
2013. máj. 13. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy eléggé összetett kérdés. Nyilván mindenkinek más tetszik, és nem csak a külső, a kisugárzás is fontos. Nálam általában ez úgy működik, hogy az apróságok ragadják meg a figyelmem... Teljesen spontán a dolog.Én kedvelem azokat az embereket, akik felmerik vállalni az egyéniségüket. Nem mellesleg metálos körökben mozgok szóval eléggé szimpatizálok az extremitással! :) Ja és IMÁDOM a hosszú hajat a pasikon:) Megőrülök érte:))

Szép napot!

2013. máj. 13. 19:33
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

"Akkor a nők olyan férfira vágynak akit bárhol megkaphatnak egy hangút és unalmast?"

Ez nem az öltözködésen múlik. Nem attól leszel egyéniség, hogy feltűnési viszketekséggel próbálod pótolni azt, amivel nem rendelkezel.

Aki színes egyéniségű és jóban van önmagával, az nem érez kényszert arra, hogy lila hajjal és extravagáns szerkókban járjon. Ha van rajtad némi extra cucc, az nem baj, de azért tetőtől talpig az én pasim ne úgy nézzen ki, mint egy bazári majom. :)

2013. máj. 13. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön az extrém is.
2013. máj. 13. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A vagány, extrém jön be, de azért nem a zöld felnyírt haj meg hasonlók, az már túl extrém, túl sok.
2013. máj. 14. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam max a színes felsők (kivéve a rózsaszín, mert akárki akármit mond, szerintem akkoris b*zis), azon kívül inkább legyen egyszerűbb megjelenésű.
2013. máj. 14. 23:49
 10/10 A kérdező kommentje:
A rózsaszínű ruha fiún alapból ronda... Barbie boy :D
2013. máj. 15. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!