Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek egy ilyen lehetetlen helyzetben?
Nézd, én biztos vagyok benne, hogy az erkölcs lovaginájaként te férfiasan bevallanád a lelkitársadnak, hogy hát tulajdonképp őelőtte a fia is levarrt már téged egyszer részegen.
De ha mégsem, akkor gondold át a dolgot.
#21 Amúgy nem tudom, hogy mi a bajod, egy tök alap dolgot vár el a kapcsolatában, ami az őszinteség.
Én nem tudom, hogy hogyan reagálnék, ha régebben megdugtam volna a párom lányát - remélem nem is fogom megtudni -, de az biztos, hogy ha nem is azonnal, de elmondanám neki. Ilyen téren őszinteség nélkül nincs értelme semminek - szerintem -.
Én biztos nem mondtam volna a lányomnak, hogy mindenkinek meg kell tapasztalnia az egyéjszakás kalandokat... Az én erkölcseimmel és tapasztalataimmal nem összeegyeztethető.
A kérdésedre válaszolva, a lányod azt mondja, hogy lefeküdtek, te pedig még nem kérdezted meg a párod. Jól értem? Mi van, ha csak azért mondja a lányod, hogy ez történt és hogy még mindig nézegeti, mert nem akarja, hogy együtt legyetek? Nem állítom, csak felvetem, mint lehetőséget...
Ülj le a férfival és beszéljétek meg! Ha más hazugságon is kaptad már, akkor azt is! Öntsetek tiszta vizet a pohárba. Csak úgy lehet családalapításon gondolkodni. Bár, én azt sem értem, hogyha már kaptad hazugságon, hogy eshettél tőle teherbe? Én biztos nem adnám meg a lehetőségét annak, hogy gyereket szüljek olyannak.
De neki akkor még NEM a lányod volt, hanem egy kaland... EZT fogd már fel!
Amikor lefeküdt vele, te a képben sem voltál, ő elment szórakozni, szexelt egyet, és ennyi történt.
Az, hogy UTÓBB kiderült, hogy az a lány, a te gyereked, már csak kellemetlen egybeesés.
21-es, inkább hagyd abba a gusztustalan poénkodást, mert ez k*rvára nem hangzott olyan jól, mint amennyire te elképzelted a buksidban.
Köszönöm a tanácsokat, mindenképpen megbeszéljük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!