Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá, ha a pasitok elküldené nektek FB-n az N. W. A. -tól a "F*ck the police" című dalt, és azt mondaná, hogy kicsit gondolkodjatok el a szövegen?
"Mojjo, Mojjo, Mojjo!! Aki látja, szóljon neki!
Itt az ELTE-ss kedvenc kèmikusunk :D
Hagyjátok, csak trollkodik :)"
Összekeversz valakivel, nem jártam egyetemre, főleg nem az ELTE-re. Mojjo meg mit tudna tenni? Talán kétségbe vonja, hogy az evolúciós fejlődés befolyásolja az emberi kapcsolatokat? :D
Max annyit tudna mondani, hogy radikálisan közelítem meg ezt a témát, mert a tekintély nem pusztán az fizikai fölényben, erőben nyilvánul meg, ha a 21. századi körülményekhez igazítjuk ezt a gondolatmenetet. Ezt a hibámat már kijavította egy nálam jóval értelmesebb ember, ezért fölösleges rám küldeni Mojjo-t. A lényeg ettől ugyanúgy megmarad: a nők a tekintélyes pasikat keresik, és ezért képesek lecserélni az aktuális partnerüket is, ha annál értékesebb zsákmány akad horogra. Ha nem hiszed el, akkor próbálj csak felszedni egy Playmate-et: nem fog menni. Egy TOP 10-es csajhoz ugyan kell 1-2 eszköz, amivel felkelted a figyelmét. :D
@Szadko
Jó na, valójában tényleg trollkodom. xD De ezt csak azért írtam le, mert már unom ezt a topikot, pedig szívem szerint felhúztam volna még a válaszokat. Azt gondolom, van olyan stílusom, hogy magamra irányítsam a figyelmet, és még egy hét után is kommenteljenek ebbe a topikba :D
egó 4 ever :DDD
Köszönöm! :-)
És mindenkinek köszi a válaszokat is. Aki esetleg úgy véli, hogy elvettem az idejéből, attól bocsánatot kérek.
Szép estét!
Üdv,
L
Akkor most már kaphatok választ arra hogy ezen és a hasonló néger vagyok mindenki bacca meg féle rappeken mit lehet élvezni?
Azt értem hogy a néger gengszterek miért élvezik és elfogadom hogy van aki attól ha ilyet üvöltet 5 centivel magasabbnak és hosszabbnak hiszi magát. De ezen felül mi benne a jó? Még a megbaclak anyád hátán féle busta és tirpa meg tudom is én kik számait is jobban értem hisz a nőgyűlölők átérzik és élvezik hogy valaki "kimondja az igazságot". De a négeres kemény vagyok mindenkit szétverek és a rendőrök az ellenség féle zenék számomra érthetetlen miért nyernek teret itthon.
"Hiszed vagy sem, a tündéri kis barátnőd bármikor lecserélne téged egy olyan pasira aki nálad értékesebb."
Öhm, nő vagyok, cica.
A pasim black metalt küldene max. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!