Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok hozzá, ha a pasitok elküldené nektek FB-n az N. W. A. -tól a "F*ck the police" című dalt, és azt mondaná, hogy kicsit gondolkodjatok el a szövegen?

Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 15:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 Szadko válasza:
100%
Minden egyes válaszra úgy reagálsz, mint valami sértett gyerkőc. Ez komolyan mondom, hogy hihetetlen. Ha troll vagy, akkor le a kalappal. De komolyan.
2017. okt. 9. 21:53
 52/63 A kérdező kommentje:

"Mojjo, Mojjo, Mojjo!! Aki látja, szóljon neki!

Itt az ELTE-ss kedvenc kèmikusunk :D

Hagyjátok, csak trollkodik :)"

Összekeversz valakivel, nem jártam egyetemre, főleg nem az ELTE-re. Mojjo meg mit tudna tenni? Talán kétségbe vonja, hogy az evolúciós fejlődés befolyásolja az emberi kapcsolatokat? :D

Max annyit tudna mondani, hogy radikálisan közelítem meg ezt a témát, mert a tekintély nem pusztán az fizikai fölényben, erőben nyilvánul meg, ha a 21. századi körülményekhez igazítjuk ezt a gondolatmenetet. Ezt a hibámat már kijavította egy nálam jóval értelmesebb ember, ezért fölösleges rám küldeni Mojjo-t. A lényeg ettől ugyanúgy megmarad: a nők a tekintélyes pasikat keresik, és ezért képesek lecserélni az aktuális partnerüket is, ha annál értékesebb zsákmány akad horogra. Ha nem hiszed el, akkor próbálj csak felszedni egy Playmate-et: nem fog menni. Egy TOP 10-es csajhoz ugyan kell 1-2 eszköz, amivel felkelted a figyelmét. :D

2017. okt. 9. 21:56
 53/63 A kérdező kommentje:

@Szadko

Jó na, valójában tényleg trollkodom. xD De ezt csak azért írtam le, mert már unom ezt a topikot, pedig szívem szerint felhúztam volna még a válaszokat. Azt gondolom, van olyan stílusom, hogy magamra irányítsam a figyelmet, és még egy hét után is kommenteljenek ebbe a topikba :D

egó 4 ever :DDD

2017. okt. 9. 21:59
 54/63 Szadko válasza:
Hát ez kegyetlen volt. Igazán szép munkát végeztél!
2017. okt. 9. 22:03
 55/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :-)

És mindenkinek köszi a válaszokat is. Aki esetleg úgy véli, hogy elvettem az idejéből, attól bocsánatot kérek.

Szép estét!

Üdv,

L

2017. okt. 9. 22:07
 56/63 anonim ***** válasza:
39%
Az a szörnyű, hogy sosem lehet tudni, h vki épp trollkodik-e, mert millió ember vak, aki a leírtak alapján gondolkodik :/
2017. okt. 10. 05:31
 57/63 anonim ***** válasza:
Huu.Örürök,hogy a végére értem!Vártam a pillanatot,hogy olyat olvassak ami átlépi az ingerküszöböm,de semmi!Ez borzalmas volt.Brr
2017. okt. 10. 07:04
 58/63 anonim ***** válasza:

Akkor most már kaphatok választ arra hogy ezen és a hasonló néger vagyok mindenki bacca meg féle rappeken mit lehet élvezni?

Azt értem hogy a néger gengszterek miért élvezik és elfogadom hogy van aki attól ha ilyet üvöltet 5 centivel magasabbnak és hosszabbnak hiszi magát. De ezen felül mi benne a jó? Még a megbaclak anyád hátán féle busta és tirpa meg tudom is én kik számait is jobban értem hisz a nőgyűlölők átérzik és élvezik hogy valaki "kimondja az igazságot". De a négeres kemény vagyok mindenkit szétverek és a rendőrök az ellenség féle zenék számomra érthetetlen miért nyernek teret itthon.

2017. okt. 10. 07:59
 59/63 anonim ***** válasza:

"Hiszed vagy sem, a tündéri kis barátnőd bármikor lecserélne téged egy olyan pasira aki nálad értékesebb."

Öhm, nő vagyok, cica.

2017. okt. 10. 18:42
 60/63 anonim ***** válasza:

A pasim black metalt küldene max. :O

[link]

2017. okt. 11. 00:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!